Annonse

DIY – KREATIVE BORDKORT

Hehe!

Nå skal jeg komme med et litt spesielt innlegg som ikke akkurat er typisk meg, men det er jo det som bidrar til litt mer spenning og variasjon, eller hva? Det er ikke så ofte jeg skriver om DIY, men denne kreative måten å lage bordkort på blir jeg faktisk helt nødt til å dele med dere!

Jeg husker ikke hvor jeg kom over denne superenkle oppskriften på hvordan man kan gjøre sommerbordet ekstra sprudlende og spennende, men heldigvis fikk jeg lagret bildene som viser hvor enkelt det kan gjøres. Jeg elsker jo å stelle i stand og invitere inn til en hyggelig sammenkomst, og bordet er alltid det gøyeste å leke seg med. Neste gang jeg inviterer jentene til en girls night skal jeg definitivt lage spiselige bordkort av frukt, ved å presse ut fruktbokstaver med sånne bokstavutpressere som dere ser under her.  

Dette er er det fresheste jeg noen sinne har sett ♥

Jeg har googlet litt rundt, og heldigvis fant jeg sånne bokstavutpressere HER. (Ikke reklame, bare et fint tips jeg ønsker å dele) Disse har gått rett i handlekurven, og jeg gleder meg til å leke frøken kreativ neste gang jeg skal være vertinne. HURRAAAA! 

Nå skal jeg ut og kjøpe koffert, og deretter blir det bursdagsmiddag for Helle på Kasbah. Yummy! 

Apropos koffert.. Hvor får jeg kjøpt en BILLIG og ok koffert? Jeg gidder ikke bruke tusenvis på noe som bare skal kastes rundt, men det er jo også fint med en kvalitet som tilsier at undertøyet mitt ikke flyter rundt på bagasjebåndet når vi ankommer Spania. Haha!

LØØØV 

Annonse