Annonse

DIY: PERSONLIG PREG MED STRYKEMERKER

I dag har vært en skikkelig kreativ søndag, som de av dere som følger meg på Snapchat (Styleconnection), garantert har fått med seg. Jeg fikk nemlig et akutt DIY-behov i formiddag, og fant frem både strykejern og morsomme, fargerike og freshe stykelapper, som jeg har kjøpt med meg hjem fra diverse reiser det siste året.

Jeg har gledet meg sååå til å pimpe opp en denimshorts og et denimskjørt jeg har hatt liggende en stund, og det skal jo jaggu ikke mer til enn et par patches, for å gjøre plaggene om til noe helt annet. Skjørtet og shortsen gikk altså fra å være kjedelig til sprudlende in no time – love it!

Ble det ikke fresht? More is more, sier jeg bare, og både skjørt og shorts kommer til å bli flittig brukt i sommer – jeg gleder meg sånn! Disse strykemerkene har jeg altså fått fatt i på reise, noen av dem er fra sjappen min (dessverre utsolgt), noen har jeg kjøpt på TopShop, andre på Bershka og Pull & Bear, Urban Outfitters, Ebay og Etsy. På Ebay og Etsy finnes et hav av strykemerker, og er absolutt verdt å sjekke ut om dere er keen på å pimpe opp noen plagg i garderoben, hurraaa!

Tacoen er inntatt, og nå ligger vi strak ut i hver vår ende av sofaen, mens vi prøver å finne en film vi kan se… Har dere noen gode forslag? Gjerne en skikkelig god thriller! Alle gode tips tas imot med stor takk og hundre slengkyss, hihi.

Nyt kvelden, skjønne venner ♥

Annonse