Annonse

DIY: SMÅ HENGEPLANTER

Mens regnet høljer ned utenfor, er det ganske fint å sitte inne med en kopp kakao, og titte innom dere. Det konsumeres mye kakao om dagen – med havremelk. Mmm, det er så godt!

Tidligere i dag – etter visitten hos tannlegen, som faktisk gikk overraskende bra, gikk jeg til innkjøp av noen potter med eføy. Jeg fant mine på blomstersjappen på Stortorget, men man får også fatt i dem på enkelte dagligvarebutikker som bl.a Coop Extra, og selvfølgelig Plantasjen. De er så fine i hengevaser som enten henger fra taket eller på veggen (slik som i dette innlegget), og ettersom jeg fikk en del spørsmål om hvor jeg fikk fatt i planter som var små nok for vasene, tenkte jeg å dele dette lille trikset.

Eller, det kan vel ikke akkurat kalles et triks. Det sier seg vel egentlig selv at en plante som eføy, enkelt kan halveres i størrelse om man deler den opp ved å skille røttene fra hverandre. Og det er akkurat det jeg gjorde i innlegget jeg linket til over her. Jeg hadde også noen flere ampler som skal henge fra taket, samt noen vegghengte vaser liggende, og i dag har eføyen altså blitt delt opp i mindre «busker» som passer perfekt i disse vasene. Eføy er utrolig lettstelt i tillegg til at den renser luften, så denne planten her passer ypperlig i alle rom.

Jeg synes også at grønnfargen er så fin – ekstra fint er det med de ulike grønne nyansene. Eføy, ass… Hurramegrundt-plante dette her!

Og litt kakao mellom slaga! Mums!

Den deilige snøen som falt i natt er borte for lengst… Jeg turte rett og slett ikke håpe på at den skulle bli liggende, og må nok bare innse at snøen og julen ikke er over oss riktig enda. Men at denne cribben skal være klar til å omfavne julen når vi nærmer oss desember, er det i hvert fall ingen tvil om, haha. Jeg er så klaaar!

Hvordan har tirsdagen behandlet dere så langt?

Annonse