Annonse

DO NOT FORGET…

…Mothers day ♥

Hører dere? Ikke pokker om dere glemmer denne dagen her, ass, for er det én ting de vidunderlige mødrene våre fortjener, så er det å bli gjort skikkelig stas på… Hver eneste dag, spør du meg, men spesielt på morsdagen. HIhihi!

På førstkommende søndag er det altså morsdag, og i den anledning blir jo jeg selvfølgelig helt nødt til å gi dere noen tips til hva man kan gi til mamsen. Gaven i seg selv trenger ikke koste en formue, for det viktigste er å gi henne litt ekstra oppmerksomhet. Om det så er i form av en gave, blomster, kake, en koselig hilsen, eller en god klem. Sistnevnte bør hun få uansett! 

1. En fin veske kan være den perfekte morsdagsgaven. HER 2. Det samme gjelder selvfølgelig for en lekker bukett med blomster. Er du ikke i nærleiken av mamsen denne dagen, kan jo det være en god idé å bestille blomster på døren. 3. Parfymene fra CLEAN passer faktisk til alle. Perfekt og hyggelig hilsen til mamsen. HER. 4. En lekker lommebok er også midt i blinken. HER. 5. Et enkelt men samtidig lekkert smykke er heller ikke feil. HER. 6. Hva med noen nydelige øredobber i rose gold? HER. 7. Alle mødre liker deilige såper og lotion, og denne duoen fra Molton Brown passer perfekt inn på badet. HER og HER.

8. Lekre putetrekk som kan pynte opp sofaen er midt i blinken. HER. 9. Kombinasjonen mellom dette putetrekket og trekket med stjerneprintet gir et lekkert og sommerlig uttrykk. HER. 10. Duftlys slår heller aldri feil. HER. 11. Hvorfor ikke kjøpe noen lekre rammer, for så å ramme inn et koselig bilde av deg og mamsen? HER. 12. Morgenkåpe er liksom bare alltid en slager. HER. 13. Alle mødre fortjener lekkert undertøy, som dette. HER. 14. Tøfler, tøfler og atter tøfler. Alle mødre MÅ ha deilige tøfler. HER

God morgen, forresten ♥

Hehehhe, ble litt i overkant ivrig i starten her! Jeg er som dere skjønner tidlig oppe, for vet dere hvor jeg er på vei? Til Gardermoen for å hente den deilige kjæresten min, og herreguuuuud som jeg gleder meg til å se han igjen. Tenk, da… Jeg har ikke susset på han på over ÈN MÅNED, og det er jo helt krise. Heldigvis har vi to vidunderlige uker foran oss. Åh!

Skrives senere, darlings. Måtte dere få en strålende mandag ♥

Annonse