Annonse

DØD SNØ 2

Heheheheh,

Hei igjen mine deilige lesere ♥

Forrige uke, var jeg på et hemmelig oppdrag hos Egmont og Nordisk Film sammen med bloggerne Lene, Madde, Ida, og Peter, og oppdraget gikk ut på å spille inn en egen trailer for Død Snø 2, som har premiere 12.februar. Jeg ler meg ihjel, for det hersker ingen tvil om at skuespilleryrket ikke passer for meg på noen som helst måte, MEN, guuuri land så funny vi hadde det denne dagen. Både gøy og bittelitt skummelt, for kostymene til disse zombiene er altså så realistisk atte HJELP, og et lite øyeblikk der,  fikk jeg feelingen av å være midt inni en episode av Walking Dead. 

Jeg har jo faktisk blitt relativt interessert i Zombiefilmer- og serier den siste tiden, så Død Snø 2 er en film jeg virkelig gleder meg til å se. SELVOM jeg etter å ha sett zombiefilmer, må sove med lyset på i to uker. HAHAHA.

Anyways… Om du ikke trodde denne filmen var noe for deg, tar du helt feil. I hvert fall med tanke på at den første filmen ble kåret til en av verdens ti beste zombie-filmer. I tillegg ble den nominert i kategorien «Beste horror movie» og «Most memorable mutilation» på MTV Scream-Awards, og hvis ikke det er noe å klappe i hendene for, så vet ikke jeg. Wuuhuuu!

Det er ikke bare zombier vi snakker om her. Vi snakker nazizombier, og en hel haug av dem. På ordre fra en råtten Fürher er zombiene fra Død Snø tilbake for å gjøre opp gammel tysk gjeld, og Martin, som er den eneste overlevende fra første filmen, må bevise at det bor mer faenskap i Nord-Norge enn selv nazizombier er forberedt på. SOM jeg gleder meg! 

Traileren taler for seg. Mohahaha..

Noen som gleder seg eller? 

Som nevnt, så er jeg superstoka, og jeg har i tillegg gleden av å dele ut to kinobilletter til fem heldige vinnere! Legg igjen navn og e-postadresse her i kommentarfeltet, og dere er med i trekningen som avsluttes den 16.februar. Hurraaaa!

Her er noen stemningsbilder fra timene hos Egmont, og som dere skjønner, så var det ikke bare enkelt å holde seg alvorlig. Heheheh!

Alright, hotties!

Ikke glem premieren den 12.februar da, og billetter til premieren kjøper dere HER

Følg gjerne Død Snø på Facebook, og folkens? Måtte dere få en helt fantastisk søndag ♥

HEIL FIVE!

// I samarbeid med Nordisk Film 

Annonse