DØDSFALL TIL FROKOST

Kjære, vakre lesere ♥

For et jævlig døgn vi har hatt. Ikke nok med at vi ikke har sovet ett minutt de siste tyve timene, vi har til og med opplevd døden på nært hold… Gi meg et uendelig antall forjævlige flyturer med endeløs turbulens fremfor det vi opplevde i dag, for kun to meter foran oss, i midtgangen på flyet, tok livet slutt for en 23 år gammel jente. 

Jeg er i sjokk!

Flyturen fra London til LA gikk i utgangspunket skikkelig fint. Vi var giret begge to, og hadde satt oss godt til rette. Snopeposen var tatt frem, vi fikk timene til å gå med både spill på iPaden og filmer på TV’n. Stemningen var fin og rolig helt frem til personalet ble i overkant stresset. De geleidet en jente frem til «matstasjonen» eller hva jeg nå kan kalle det, hvor hun plutselig sank sammen. Vi nærmet oss LA da det hele inntraff, men tilstanden hennes ble verre og verre, og jeg glemmer ikke de kontrollerte og bestemte ropene til flyvertinnene. «one, two, three, four…….thirty«. Dennis og jeg så på hverandre, på de rundt oss, og bare, «hun dør, for faen«. I en hel time holdt de på. Helt til de ble nødt til å sette seg i setene da det var tid for å lande. I San Francisco, riktig nok. Det var rett og slett ikke tid til å fly helt til LA mht. til situasjonen, og hvis denne stakkars jenten skulle ha en noen som helst sjanse for å overleve, var kapteinen nødt til å få henne fortest mulig ned på bakken. 

Vi landet i San Francisco… Flyet ble fylt opp av helsepersonell og politimenn, hjertestarteren ble satt i gang, men livet stod ikke til å redde. Et pledd ble lagt over henne, og hun ble fraktet ut. Vi ble sittende, helt stille og like sjokkerte alle mann. Hva pokker hadde vi liksom vært vitne til? 

Etter en time på bakken i San Fran, kom vi oss av sted til LA. For sent til å rekke flyet til Hawaii, men ikke for sent til å ikke få muligheten til å bli med siste avgang. Vi sitter i skrivende stund på LAX, helt utmattet, sliten, og sjokkert, men samtidig glad for at vi har hverandre, og for at vi om i underkant av åtte timer ligger under dynen i en svær, deilig og myk hotellseng. 

Livet er sjørt… Lev, nyt og elsk!

Klem i fleng fra oss ♥