Annonse

DON’T MISS OUT

Yo darlings ♥

Gjør dere klare til ukens kjekkeste konkurranse!

For jada… Jeg har enda en konkurranse på gang siden jeg ELSKER konkurranser og siden gode premier er LIVET, og i dag kan jeg friste dere med et valgfritt produkt fra Daniel Franck sin fantastiske vinterkolleksjon. Husker dere at jeg tipset om kolleksjonen for en liten tid tilbake? Dere kan se mer av den HER, og i dag kom endelig pakken jeg har gledet meg max til å få.

Nå er jeg bl.a to superfreshe jakker (her og her), denne deilige hoodien samt to kule luer (her og her) rikere, og jeg kunne ikke blitt mer klar til å dra på fjellet i vinter. Hurraaaaaaa! 

Det beste av alt er at dere kan stikke av med noe av dette eller noe annet digg fra kolleksjonen, så scroll dere ned i bunnen av innlegget for å se hvordan dere kan delta i konkurransen… 

Alright, hotties!

Alt dere trenger å gjøre er faktisk å skrive linke til det produktet dere har lyst på fra DanielFrank.no, i kommentarfeltet her på bloggen. I tillegg er det absolutt en fordel om dere liker Daniel Franck på Facebook

Gleder meg til å kåre en vinner på førstkommende fredag, og vinneren annonseres på min Facebookside HER

Noen som er giret eller? Det er ihvertfall jeg. Wuuuhuuuuuuuuu!

// I samarbeid med Daniel Franck

Annonse