Annonse

DON’T MISS OUT

Hei igjen, skjønnheter ♥

Fine magasiner, spennende, fargerike detaljer, og deilige omgivelser er key items i en bloggers verden, og når man kan krysse av alt dette er det bare til å finne frem kameraet, knipse i vei, og vips… Et blogginnlegg er født. HEHE. Jada, the story of my life, sa du? I aller høyeste grad, and I love it!

Jeg tror vi er flere i samme båt når det kommer til interessen for freshe magasiner, som funker like bra som god underholdning uansett hvor man måtte befinne seg, som til herlig dekor på stuebordet. Da jeg tipset dere om abotilbudet på ELLE for noen dager siden, fikk jeg til min store glede en god del herlige tilbakemeldinger, og jeg vil enda en gang bare minne dere på det fantastiske tilbudet. Rett og slett fordi jeg synes dealen er så sinnsykt bra, og fordi jeg ikke kan ta ansvaret for at denne sjansen flyr fra dere. Hhahahah! Jeg ser også at flere av dere lurer på hva det koster, og det skal jeg selvfølgelig svare på.

Selve brillene har en verdi på kr 399, og hele tilbudet som inkluderer verdens feteste solbriller samt hele 6 utgaver av fantastiske ELLE, har en verdi på kr 813. Alt dette får dere altså nå til kun kr 299, så da gjelder det å svinge seg rundt for å sikre seg både magasiner og årets kuleste shades, før det er for sent. 

Hurramegrundt sier jeg bare, samtidig som jeg enda en gang kan vise dere flere sommerlige og herlige «bloggebilder» av både magasinet og solbrillene. Begge deler fikk selvfølgelig bli med på den lille strollen i dag, og med kaffe i koppen, solen høyt på himmelen, solbrillene på nesen, og et inspirerende magasin i hendene, er du garantert god stemning samt blogginnhold. Heheh. Jaggu ikke feil å sitte i solen ved stranden og bare slappe av og nyte!

Abonner på ELLE HER ♥

God morgen, forresten ♥

Denne tidsforskjellen er jaggu ikke enkel å forholde seg til, for nå nærmer klokken seg åtte på morgenkvisten, og vi er lys våken. Jet lag lenge leve, liksom! Hahahaa, jaja… Da får vi i hvert fall masse ut av dagen. 

Kvelden i går gikk med til en superkoselig date med mine herlige venner, Morten og Caspar. Deilig å se dem igjen, og enda deiligere å faktisk ha gode venner like rundt hjørnet her på Hawaii. Helgen er satt av til skåling, latter og dansing med mine favorittgutter. Perfekt!

Håper der alle har det helt nydelig! Måtte dere få en fantastisk dag, skjønninger ♥ 

Annonse