DON’T WAKE ME UP

God morgen, skjønninger ♥

Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke finnes en bedre måte å våkne på, enn når man våkner opp ved siden av den personen som gjør deg aller mest lykkelig. Følelsen av å bli holdt rundt, og når mannen i ditt liv drar deg inntil seg er så ubeskrivelig god, og når han i tillegg kysser deg og hvisker «god morgen, jenten min», i øret ditt… Nei DA kan man ikke annet enn å smile fra øre til øre. Det er her jeg er på mitt aller lykkeligste, og det finnes ikke en eneste del av meg som ønsker å stå opp.

Denne morgenen her har vært like perfekt som de andre den siste uken, sånn sett bort i fra at jeg brukte rundt ti minutter av den herlige morgenstunden på å prøve å ta et skikkelig cheesy kjærestebilde av oss. Hahaha, og hei heeeei blooggeeen! Her skal alt dokumenteres, og spesielt alt som er romantisk og klissete, siden det tross alt ikke skjer sånn altfor ofte. På mange måter er det nok rimelig innafor at dette ikke er hverdagskost, for da hadde dere faktisk ikke holdt ut med meg. Jeg hadde vel egentlig ikke holdt ut med meg selv heller, for den saks skyld. Heehhe! 

 
Nå skal jeg kose meg med noen kopper kaffe og en god frokost med Dennis, før jeg setter kursen mot flyplassen og Oslo, så da vil jeg bare ønske dere alle en fantastisk morgenstund, og så skrives vi om ikke så altfor lenge. 

Glad i dere, fininger. Dennis hilser!

Klem i fleng ♥

Image and video hosting by TinyPic