DRESS UP FOR WEDDING

Våren og sommeren er høysesongen for bryllup, og i år skal jeg faktisk i bryllup til både min fetter og en av mine beste venninner… Gleder meg! Viktigste regler når det kommer til valg av kjole, er å unngå farger som hvit, sort og rød. Man bør også styre unna lårkort og kjoler med dyp utringning… Det synes jeg rett og slett ikke tar seg bra ut på en slik dag!

Jeg er nå på jakt etter den perfekte bryllupsgjest-kjolen, og det skal jaggu ikke være enkelt å finne den som bare gir deg den «JA» følelsen… Kjolene her på bildet er alle gode kandidater, og det er jo fint å finne en kjole som ikke koster skjorten, da dette blir en kjole som ikke kommer til å bli brukt så altfor ofte… Jeg har heldigvis noen måneder på meg, og gleder meg ubeskrivelig mye til å se de jeg er glad i avgi sitt løfte til sine kommende ektefeller!

Skal dere i bryllup i år, og har du isåfall funnet den perfekte kjolen?

Håper dere har en herlig torsdagskveld, skjønninger!