DRESS UP YOUR CANDLES

Hei igjen, fine mennesker. 

Jeg er jo i interiørmodus om dagen, og har allerede kjøpt et par småting her i Budapest som blir perfekt til den nye stilen. I tillegg til å gå i butikker her nede, er jeg stadig innom ulike nettsider for å forsikre meg om at jeg ikke går glipp av små skatter, sånn som det jeg fant nå nettopp. 

Jeg kom nemlig over noen superkule «pins» (eller hva jeg nå skal kalle det), med råkule figurer, som kan stikkes direkte inn i f.eks et kubbelys, for å gi det et ekstra kult uttrykk. Jeg digger spesielt dødningehodet og peacetegnet, og alle disse figurene blir perfekt hjemme hos meg…


Kule, sant? Figurene er fra Friis og kan kjøpes HER, for de som er like giret som meg. Hehe. 

Når jeg er tilbake i Oslo, skal jeg også lage video til dere fra den nye leiligheten, og med alle de nye idéene jeg har fått i det siste mht. veggdekor, er jeg sikker på at denne videoen kommer til å falle i smak hos de aller fleste. SOM jeg gleder meg til å vise dere. Jiiippiiii!

Ha en strålende dag videre, fine mennesker. Så skrives vi selvfølgelig litt senere ♥