Annonse

DRESSED UP FOR HAWAII

Alohaaa ♥

Hvordan er været der hjemme? Her holder solen på å titte frem, det er tidlig på morgenen, gradestokken viser 25 varme, og livet er egentlig rimelig alright. 

Vi er straks på vei til North Shore, et legendarisk surfe-mekka, så det er jo meget mulig at jeg blir nødt til å prøve meg på litt surfing i dag. Ellers skal vi bare superchille på stranden og kose oss max i varmen med noen iskalde øl. ÅÅååå, dette er så deilig. 

Nå kom frokosten akkurat på bordet, så mens jeg trøkker i meg omelett og appelsinjuice, kan jo dere ta en titt på dagens outfit. 

T-shirt kjøpt i Budapest // sko og snapback fra Vans // shorts fra Bershka // Frogskins fra Oakley

Jeg ønsker dere en helt fantastisk dag, og så venter nye spennende blogginnlegg når dere våkner i morgen. 

Love you all ♥

Annonse