Annonse

DRESSED UP FOR WEDDING

Good morning, deilige dere ♥

Herreguuuud for et vakkert bryllup! Bruden var slående vakker, brudgommen kjekkere enn noen gang, vielsen var rørende, maten var himmelsk, talene var nydelige, været var herlig, alkoholen frisk, og dansingen på slutten tok jo helt fullstendig av. I dag er jeg så sliten, helt ferdig, men sitter med tidenes største glis rundt munnen etter tidenes mest vidunderlige lørdag. 

Jeg tok over firehundre bilder i går, og en god del av disse skal jeg vise dere litt senere. Først kan jo dere ta en titt på gårsdagens antrekk, mens jeg manner meg opp til å forlate sengen og bevege meg ut på en real søndags-brunch med jentene…

Topp fra Vero Moda // skjørt, ringer og øredobber fra H&M // smykke fra Pieces // heels fra Din Sko // armbånd fra Nelly/Aldo // Neglelakk fra OPI – «Strawberry Margarita» toppet med «Which is Witch»

Hadde dere en fin lørdag i går da? Noen juicy historier som bør deles med meg? Hehe. 

Love Love ♥

Annonse