Annonse

DRITTDAG OG NYE RUTINER

Hjelpes for en mandagsfølelse da gitt!? Og dere vet jo hvor dårlig jeg liker mandager, haha. Livet mitt sånn generelt er faktisk ganske dårlig om dagen, sånn om jeg skal være helt ærlig. Jeg har hatt et tøft år på alle plan, og noen dager har jeg bare lyst til å kutte ut alt jeg driver med, og bare stikke av til et sted laaangt borte, uten telefon, mac eller folk. Det er mye jeg så gjerne bare skulle skrevet her på bloggen, men noen ting er faktisk for privat for det offenlige rom – la meg bare si det sånn at jeg har hatet 2017, men at jeg ser lyst på tiden fremover.

Og det lyset jeg ser i tunnelen inspirerer meg – jeg føler at jeg ikke har levert på blogg eller i jobb generelt på så lenge jeg kan huske, men nå føler jeg at jeg er på vei tilbake, noe som kjennes ufattelig godt! Det er jo så mye jeg vil dele, så mye jeg vil bidra med. Så mye jeg vil formidle og ta bilder av, og så vil jeg at denne bloggen skal bli bedre enn noen gang!

Jeg tror at nye rutiner vil være svært viktig for videre fremgang, i tillegg til at jeg får ryddet i alt av rom, skuffer og skap, og prøve å starte på nytt – at jeg rett og slett trykker på reset-knappen. I tillegg må jeg bare får jobben gjort! Jeg har dessverre en lei tendens til å ha for mange baller i luften, og for mange løse tråder. Jeg setter rett og slett i  gang med altfor mange prosjekter på én gang, som blir så overveldende at jeg til slutt bare blir sittende og stirre ut i luften. Slik kan jeg sitte lenge… Jeg vet at jeg har både deadlines og hastverk, men klarer bare ikke å gjøre noe som helst – jeg hater det.

Nå skal jeg derimot tvinge meg selv til en ny og bedre hverdag, og jeg må si at det hjalp å dykke inn i rekvisitaskapet mitt i dag, og bare finne masse fargerikt stasj som kunne brukes i denne bloggposten. Farger inspirerer… Blomster inspirerer…. Konfetti inspirerer… Dette innlegget inspirerer, og det er et soleklart tegn på at det ikke skal så mye til!

Så, kjære venner… Nå skal det bli faen så bra her inne, og jeg håper dere gleder dere like mye som meg. Og fininger? Hvis dere har en ekstra motivasjonsboost å komme med, blir jeg ufattelig glad. Hva vil dere se mer av? Hva savner dere? Hva liker dere dårlig, og hva liker dere best?

Jeg er forøvrig hos den fine mammaen min, og blir værende her til i kveld – det er så godt å tilbringe tid med min største heltinne og klippe! Nyt dagen, skjønninger – håper den blir like fin som dere ♥

Annonse