Annonse

DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

«I’m driving home for Christmas. Oh, I can’t wait to see those faces«

Nå er jeg så trøtt at jeg nesten ikke klarer å holde øynene oppe, men jeg må bare titte innom dere før jeg tar kvelden. Vi har ankommet Stavanger etter åtte timer i bil, og nå kjenner jeg at det var ufattelig godt å legge seg strak ut i en digg hotellseng.

Selv om det har vært en lang tur, har det vært en vidunderlig tur. En skikkelig koselig roadtrip hjem til svigers til jul. At det har snødd som bare pokker på sørlandet, gjorde turen helt magisk. Å kjøre gjennom et vakkert vinterlandskap med snø på både trær og i veikanten, var ikke annet enn magisk… Så da tok vi oss god tid til å bare nyte landskapet mens Chris Rea og «Driving Home for Christmas» strømmet ut gjennom høyttalerne.

Vi hadde ingenting vi skulle rekke i dag, og det var så deilig. Det er jo så greit å ha tid til å ta mange pauser og små stopp underveis, og kjøpe med seg både kaffe, boller og litt annet å snackse på.

Målet var bare å komme frem til Stavanger en eller annen gang før midnatt, og så var det viktig å gjøre et lite stopp hos Belinda i Kristiansand. Det var så deilig å se henne – selv om øyeblikket varte altfor kort! Jeg hater at vi bor i to forskjellige byer, men fy søren så godt det da er å se hverandre igjen. Nå var jeg jo så heldig å tilbringe tid med henne tidligere i desember, men jeg skulle jo helst sett henne minst en gang i uken… The struggle is real!

Med bilen fullastet med bagasje og julegaver, suste vi nedover i vinteren… Snøen forsvant riktignok like etter Lyngdal, så noe hvit jul er det nok ikke en gang vits i å håpe på. Jaja, det er jo ikke snøen som er det viktigste, men at man har noen å tilbringe julen med ♥ Vi er heldige!

Nå slukner jeg, fininger, så da skrives vi mer i morgen. Gleder meg allerede til å titte innom! Håper dere har hatt den herlig bittelille julaften ♥

Annonse