EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE

//Sponset

Herregud så giret jeg er – dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive helt siden jeg mekket min aller første bucketlist. På denne listen har Tokyo alltid stått på topp 3, og det er helt sinnsykt å kunne si at denne drømmen snart går i oppfyllelse. Et punkt på bucketlisten strykes ut i midten av mars, for da stikker Dennis og jeg til det jeg vil omtale som en av verdens mest spennende destinasjoner.

Heldige som vi er, ble vi kontaktet av EF Språkkurs som ønsket et møte. Dette er nok et av de mest sprudlende møtene vi noen gang har hatt, for dette møtet resulterte altså i en tur til Tokyo for å snuse litt på dette spennende språkkurset som EF tilbyr. At det faktisk er mulig å studere japansk i Tokyo ante jeg ikke, men hvor fett er ikke det, hæ?

Det beste av alt er at vi reiser på en tid hvor vi får med oss den fantastiske blomstringen. Jeg er nok ikke alene om å drømme meg bort i cherry blossom season i selveste Tokyo, og man skal visst være veldig heldig for å få med seg blomstringen på sitt aller beste. Heldigvis hjelper de herlige jentene på EF Språkkurs oss med planleggingen, og skreddersyr et opplegg som passer oss perfekt. Og siden kursene faktisk har oppstart hver mandag hele året, kan turen legges til akkurat når det passer best. Eller til akkurat når kirsebærtrærne blomstrer for fullt, haha! Jeg på seriøst klype meg selv i armen – is this real life?

 

EF har over 50 års erfaring, og er verdens største utdanningsorganisasjon. Vi er derfor trygge på at dette kommer til å bli et fantastisk opplegg – spesielt siden de har et profesjonelt fokus for de som er 25 år og oppover. Nå reiser vi i hovedsak nedover for å vise hva man kan oppleve og gjøre mens man studerer i Tokyo, men at EF Språkkurs også passer – og tilrettelegges – for oss som har bikket 30, synes jeg er fantastisk. Når jeg hører EF, tenker jeg først og fremst at dette er noe som er sjukt fett for kidsa, men der har jeg altså bommet totalt. EF Språkkurs er passer for alle som er 16 år OG oppover, woohooo!

Det er som nevnt oppstart hver mandag hele året, som gjør det enda enklere å ta fatt på bucketlisten. Og siden man kan reise i alt fra 2 uker og oppover, er det også enkelt å få dette til å passe inn i en travel hverdag ♥

Om dette skulle friste, får du opptil 10.000 kroner i rabatt hvis du bestiller før 21.12.17, og tar i bruk rabattkoden: Kristin Gjelsvik

    

Wæææ! Jeg er så giret at det gjør vondt. Jeg gleder meg ihjel, og ser skikkelig frem til nye spennende opplevelser, å ikke minst til å kle meg opp i crazy kreasjoner, haha. Det er ingen tvil om at moten i Tokyo er noe utenom det vanlige – bare sjekk ut @tokyofashion på Instagram, f.eks. Der har dere meg etter 2 uker i Harajuku-distriktet, haha.

Vil du rømme vekk fra kulden til en eksotisk destinasjon? Oppleve en spennende storby? Eller planlegge en sommerferie utenom det vanlige? EF Språkkurs har noe for alle ønsker og aldre! De har også åpnet restplasser for deg som ønsker å reise bort etter nyttår. Få tilsendt et gratis pristilbud HER og se nærmere på dine muligheter. Og du? Ikke glem at du ved å sikrer deg en plass før 21.12.17, får opptil 10.000 kr i rabatt ved bruk av min rabattkode: Kristin Gjelsvik.

Åhåj! Jeg blir helt svett av begeistring her jeg sitter – dette her blir så bra. Nå er jo spørsmålet om noen av dere har vært i Tokyo før? Og om dere har noen tips til hva vi bør gjøre og se mens vi er der?

Ha en fantastisk torsdag, skjønne venner. Nå kommer Jax og Stine på besøk, og jeg skal være barnevakt helt alene for første gang, mens mamma Stine skal fikse et par ting. Gjett om vi skal kose oss da!? Ønsk meg lykke til, he he!