Annonse

DRØMMEKONTOR

//Inneholder noen annonselenker

God kveld i stuggu, rockeboller ♥

Nå syntes jeg det var på høy tid med en sprudlende interiørpost, så nå har jeg saumfart det deilige internettet, på jakt etter freshe produkter. Fargerike, selvfølgelig, haha.

Som jeg så vidt var inne på tidligere i dag, var jeg på vising på søndag… Vi snakker de fresheste kontorlakalene EVER! DRØMMEKONTORET, skal jeg fortelle dere, og det var selvfølgelig bare ikke jeg som var keen på herligheten av et kontor midt på Grünerløkka. Akkurat det suger balle, for det gjør jo sjansene mine for å få klørene i kontoret, litt dårligere. Jeg MÅ ha disse lokalene, og jeg har siden jeg kom over annonsen, drømt meg bort i kontorinnredning og kontorrekvisita.

Nå har businessen blitt såpass godt etablert, at jeg blir helt nødt til å legge driften til en annen plass enn kjøkkenkroken her hjemme. Med to ansatte (meg selv inkludert) og økt omsetning, kan jeg ikke lenger jobbe hjemmefra, og jeg er sikker på at et kontor vil bidra til både mer struktur og effektiv jobb. Kryss fingrene for meg, ok? Jeg får tilbakemelding i løpet av morgendagen, og nå er jeg så spent og nervøs atte hjelp.

Å drømme seg bort skader ikke uansett hva utfallet måtte bli, og under her har jeg samlet 28 produkter som passer perfekt på kontoret så vel som på soverommet eller i stuen. Jeg snakker av erfaring når jeg sier at farger i hjemmet gjør en lykkeligere, så ikke vær redd for å klinke til med noen fargerike elementer.1. Duftpinner HER 2. Ananaslampe HER 3. Kosestol fra IKEA 4. Fat fra HAY HER 5. Memoholder HER 6. Taklampe fra Ellos HER 7. Fake bambus fra IKEA 8. Gult putetrekk HER 9. Fargerik pute HER 10. Putetrekk fra 11. Blomsterpotte fra IKEA 12. Skrivebord fra Ellos HER 13. Duftlys fra Ellos HER 14. Gulvteppe fra Ellos HER Etsy 15. Magasinholder HER 16. Kontorstol fra IKEA 17. Tidsskriftsamler fra IKEA 18. Notatblokker HER 19. Bord fra HAY HER 20. Boks fra IKEA 21. Blomsterpotte fra IKEA 22. Palme fra IKEA 23. Veggknagg HER 24. Flamingo fra Smeltt HER 25. Acapulco stol 26. Putetrekk fra Kremmerhuset 27. Søppelbøtte fra IKEA 28. Klesstativ fra Ellos HER

Mye fint, eller hva?

SOM jeg håper på at kontoret blir mitt, for da har jeg en haug av kjekke interiørprosjekter å se frem til. Jeg tør ikke glede meg så altfor mye, så jeg tror jeg avslutter her, sånn før jeg tar fyr av begeistring!

Nyt kvelden, darlings ♥

Annonse