Annonse

DRØMMELEILIGHET TIL SALGS

Jeg husker fortsatt hvor vanvittig det var å sitte i budrunde for fire år siden… Dennis og jeg fant drømmeleiligheten som vi bare måtte ha – koste hva det koste ville. Og den budrunden… Gud bedre så nervepirrende! Aldri før har jeg vært så svett, nervøs og stresset, for ikke pokker om denne cribben skulle gå til noen andre.

Vi var 8 stk. i budrunde, så det sier seg selv at det gikk hett for seg. Ingen ville gi seg, men til slutt var det vi som gikk seirende ut! Jeg kommer aldri til å glemme følelsen av å være stolte eiere av et unikt, sjarmerende og vidunderlig town house… Endelig kunne vårt eventyr som samboere starte for alvor, og jeg var så lettet, vettskremt og lykkelig på samme tid.

Det er uten tvil vemodig å selge noe så spesielt som vår første leilighet, og jeg får klump i halsen når jeg tenker på at vi skal starte et nytt kapittel et annet sted. Hvordan kan vi flytte fra dette her?! Har vi mistet det fullstendig? Haha! Neida… Vi trenger litt større plass mht. at vi jobber hjemmefra, og går oppå hverandre 24/7. Og jeg vet jo at vi kommer til å få det helt fantastisk når vi finner drømmehuset… Likevel skal det bli vondt å lukke døren bak seg for aller siste gang! Vi har hatt noen magiske år her i Heimdalsgata, men nå er det på tide at noen andre får oppleve idyllen og magien dette lille byhuset har å by på!

Dere finner annonsen på Finn HER. Visning blir neste søndag, så da er det bare til å holde av tid i kalenderen om du er på jakt etter drømme-cribben ♥

Fine, fine byhuset vårt ♥ Håper de nye eierne behandler deg skikkelig, skikkelig bra!

Ellers er Falk i seng, så nå skal jeg benke meg foran TV’n og RuPauls Drag Race! Det var min kjære svigermor som introduserte meg for dette programmet, og jeg ER. SÅ. HEKTA. RuPaul og alle hans drag queens i mitt hjerte, ass

Håper dere alle har en magisk søndagskveld!

Annonse