DRØMMEN, DRAMMEN!

For et par dager siden, ble jeg introdusert for det mest geniale konseptet ever – en butikk i Drammen som heter «Barneskatter» , hvor man kan leie en stand og selge klær til både kvinner og barn, som man ikke lenger bruker. Altså!! Dette er gjenbruk på sitt aller beste, og det tok ikke lange tiden fra jeg fikk høre om butikken, før jeg hadde leiet meg en stand. Noe så perfekt? Halleluja!

Jeg elsker bruktskatter, og at jeg nå har mulighet til å selge unna det Falk har vokst ut av, og det jeg selv ikke lenger bruker så ofte, er jo perfekt! Både for miljøet, men også for lommeboken. Eller… I butikken har de jo et hav av nettopp brukte skatter, så jeg ser for meg at det blir mer en byttehandel for min del, haha. Men hvor fantastisk er ikke det? Dette er det hotteste tipset fra drømmebyen, Drammen, at the moment!

I dag beveget vi oss altså ned til ned til sentrum for å levere en ny ladning tøy til både liten og stor, og siden været var så nydelig, tok vi like så greit en liten spasertur langs Drammenselva. Det er altså så vakkert her, og i dag var en perfekt høstdag! Å spasere bortover med kaffekopp i hånden og solen rett i fleisen, gjorde rett og slett godt for kropp og sjel ♥

    

Høsten er virkelig vidunderlig vakker! Og det er Drammen også ♥

Nå skal vi spise pizza og holde oss våken så lenge som mulig, slik at vi får med oss hva som skjer på den store dagen i USA. Nå krysser vi alt vi har for at vi ikke våkner opp til de samme nyhetene som for 4 år siden! Jeg nekter at Trump skal kødde det til i 4 år til, ass!

Godt valg ( i USA), folkens!