Annonse

DU DEILIGE BERGEN!

Det skjer nok noe med oss alle sammen, når vi som har flyttet fra hjembyen vår, reiser tilbake. Man blir varm i hele koppen, og for min del kjenner jeg bare på de gode følelsene. Minnene.

I går dro Dennis og jeg på dagstur til nettopp Bergen, for et møte med managementet vårt i AdLink, og med det samme hjulene traff bakken på Flesland, kjente jeg hvor deilig det var å være tilbake. Selv bare for en dag, og selv om det ikke var lenge siden sist. Denne gangen valgte vi å ta Bybanen fra flyplassen – vi tar vanligvis bussen som går nedover sjølinjen og motorvegen. Bybanen, derimot, går jo via Skjold, Nesttun og Paradis, og for meg ble denne turen en skikkelig «a trip down memory lane» .

Jeg fikk flashbacks til ungdomstiden på «Underground» – kirkediscoen under Skjold Kirke, da vi suste forbi. Vi var jo pøbelungdom på den tiden, og dro ikke på kirkedisco for å snakke om Jesus. Vi hangbare utenfor for å møte kjentfolk som var like pøbel som oss, og som også hadde klart å få en eller annen fremmed til å kjøpe øl, vi ikke var gamle nok til å drikke. Bybanen gikk videre mot Nesttun, og passerte stedet hvor det tidligere lå en Hydro Texaco bensinstasjon – «Bennaren» som vi kalte den. Å være med morfar bort hit for å fylle bensin var så spennende, og ekstra stas om jeg fikk en Kresh Pink-is som vi betalte med 10-øringer. Tenk det! 10-øringer, haha!

Like før vi kjørte inn i Nesttun sentrum, kastet jeg blikket mot venstre for å se om Bella Napoli var det fremdeles. Bella Napoli… Dere aner ikke! Der hadde de verdens beste pizza, og jeg har ikke sjans til å gjette meg til hvor mange ganger vi har bestilt pizza derfra… Det må være minst 100! Minst! Bybanen gikk forbi biblioteket, hvor jeg opprettet min første hotmail på slutten av 90-tallet. Den ble opprettet på en svær datamaskin med internett som vi kunne få leie i en time for en 10’er. Gamledager, ass ♥

Vi ankom Byparken etter 40 minutter – den går ikke akkurat lynraskt den derre Bybanen, men til gjengjeld hadde jeg en skikkelig koselig tur, som bragte frem en haug av gode minner. Dette her må jeg gjøre flere ganger! Dessverre ble det ikke noe tid til å utforske Norges fineste by, men jeg rakk akkurat å snappe noen kjappe bilder fra Torgallmenningen og området rundt, før vi måtte løpe til flybussen. Neste gang lover jeg tidenes beste bildedryss fra byen mellom de syv fjell!

      

Denne dagen har også vært hektisk – med flere lange møter med flere samarbeidspartnere. Det er i grunn fint å samle opp møtene til midt i uken, sånn at man kan ta helg med ekstra god samvittighet. I kveld blir det joggis og film hos Setare… Det skal bli så digg å ikke gjøre noen ting, med en av mine aller beste venninner!

Har dere en fin torsdag?

Annonse