Annonse

DU ER FAEN MEG BRA NOK!

Fine venner, takk for meldinger på forrige post. Dere inspirerer meg, og jeg er så glad i dere. Jeg svarer alle litt senere, men først MÅ vi snakke om et helt fantastisk tiltak som i dag har blitt kicket i gang. Den fine gjengen i Sunn Fornuft slutter ikke å overraske, og nok en gang har de laget en kampanje som skal motivere og gi en real selvtillitsboost!

Vi snakker den heftigste Post it-geriljaaksjonen noen sinne, som går ut på at vi i dag skriver kropps-positive slagord på post it-lappene, og deretter henger dem opp på lure steder. Det kan være alt fra speil på skolen, på jobben, i prøverom og på treningssentre, til solariumssenter, offentlige toaletter eller hvor enn du måtte befinne deg.Lappene markeres med #postitgeriljaen, og vil forhåpentligvis gi dem som finner dem et smil om munnen, og litt bedre selvtillit.

I dagens sjuke samfunn trenger vi en påminnelse… En påminnelse om at vi faktisk er bra nok som vi er – helt ekte, og helt naturlig!

Bli med da, folkens!? Jeg synes dette er en kampanje som burde snurre livet ut, og at vi hver dag bør finne slike lapper som gir oss bedre selvtillit, fremfor å finne feil etter påminnelse fra media eller bloggere.

Jeg legger ved noen gode slagord som gjengen i Sunn Fornuft har mekket ihop, og håper dere vil henge opp noen lapper der du befinner deg ♥


1. Du er sterkere enn du tror #postitgeriljaen

2. Se i speilet og gjenta høyt: Jeg er bra nok som jeg er. #postitgeriljaen

3. Visste du at: 7 av 10 unge kvinner redigerer bildene sine før de legger dem ut på sosiale medier? #postitgeriljaen

4. Oppskrift på en perfekt bikinikropp: Ha en kropp. Ta på deg en bikini. . #postitgeriljaen

5. Visste du at: 35 prosent bekymrer seg for å bli tagget i bilder der de selv ikke synes de ser pene nok ut? #postitgeriljaen

6. Du er bra nok. Du er bra nok. Du er bra nok. Du er bra nok. Du er bra nok. Du er bra nok. #postitgeriljaen

7. Ta vare på deg selv #postitgeriljaen

8. Alle kjemper en kamp vi ikke kan se, vær god mot mennesker rundt deg  #postitgeriljaen

9. Du trenger ikke forandre deg for at andre skal like deg #postitgeriljaen

10. Du er så vakker når du smiler!  #postitgeriljaen

11. Du er verdifull #postitgeriljaen

12. Vær din egen beste venn #postitgeriljaen


Jeg heier på DEG!
Annonse