Annonse

DU TRODDE KANSKJE IKKE…

God morgen, kjære venner. 

Mandag, og greier… 

I dag tenkte jeg å klinke i gang en ny uke med litt festlig info om meg sjæl, som dere mest sannsynlig ikke visste fra før, haha. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir skikkelig flau av et par punkter, men det er jo litt av det som gjør slike lister litt ekstra gøy for dere å lese, eller? 

Så,

Dere trodde kanskje ikke…

1. At jeg som 15-åring gikk på noe som het modellskolen…

Åhåj! Jada, det stemmer… Som 15-åring drømte jeg tydeligvis om å bli modell eller noe i den duren, og dette modellkurset fikk ikke akkurat fart på modellkarrieren, haha. Jeg var på ingen måte fotogen, og vekren høyde eller fasong var stod i stil til modellkriteriene. Stakkars mamma som punget ut et altfor høyt beløp for dette kurset, som ikke førte til noe annet enn dårlig selvtillitt og schtøgge bilder, haha. 

Inkludert i prisen var fotoshoot med fotograf, catwalk-kurs, samt et moteshow på Hotell Norge, hvor vi kursdeltakerne var modeller. Dette er noe av det flaueste i historien, og det verste er at jeg har en VHS liggende i en eller annen eske, som viser hvor sjukt dårlig dette opplegget var. Om jeg finner den, skal jeg søren meg vise dere hvor ille denne motevisningen var, haha. Dere kommer til å dævve!

2. At jeg gjorde det slutt med eksen på en særdeles føkka måte…

Jepp, måten jeg gjorde det slutt på var kanskje litt i overkant ufin og brå. Som jeg har nevnt i flere sammenhenger vedr. mitt tidligere forhold og bruddet generelt, så ventet jeg lenge på denne såkalte «følelsen»… Følelsen som beviste at jeg var klar for å gå videre, og denne følelsen veltet liksom innover meg da jeg satt i flyet på vei hjem fra en jobbreise. Plutselig følte jeg meg klar. Jeg ble putselig så inderlig klar for å gå videre, og jeg klarte ikke holde tilbake. Eksen hentet meg på flyplassen, og det føltes så unaturlig å vente med å gjøre det slutt til vi kom hjem. Helt ut av det blå kom følgende setning ut at munnen min, med det samme jeg åpnet døren til bilen; «Du? Jeg tror dette forholdet har kommet til veis ende…«

Altså… Hvem gjør det slutt på denne måten, hæ? Etter 7 år!!! Disse ordene presset seg ukontrollert ut av kjeften min, og det er selvsagt ikke rart at min daværende kjæreste satt igjen som et eneste stort spørsmålstegn. Damn!

3. At jeg har en hel bod med rekvisita, haha!

Eller… Dette punktet kom vel kanskje ikke helt overraskende på dere, eller? Flere av dere har jo ofte lurt på hvor jeg lagrer alt stasjet som brukes som dekorasjoner, eller som rekvisita i diverse blogginnlegg. Sannheten er at hele boden under trappen er forbeholdt rekvisita, og her er alt av stasj organisert i skuffer og skap fra gulv til tak. Her finner man alt fra bursdagskort, innpakningspapir og konfetti, til ballonger, hawaiikranser, kostymer, flagg, stearinlys, og oppblåsbare pool floats, bare for å nevne noe, haha. 

4. At jeg hadde rastafletter som 13-åring…

Og vi snakker selvsagt de lengste rastaflettene i historien. På denne tiden var håret mitt ganske kort, så rastaflettene gjorde jaggu susen når jeg cravet langt hår. I 10 (!!!) timer satt jeg i stolen, og til slutt hadde jeg ikke følelser igjen i hodebunnen. Helsiken så vondt det gjorde, men hjelpes så fornøyd jeg var med resultatet. Flettene rakk til midten av låret, og var tunge som bly, haha. Det tok ikke lange tiden før de ble klippet av, for å si det sånn… 

5. At jeg ikke aner hva «On Fleek» betyr…

Hva pokker er greien med «On Fleek» egentlig?? Alle motebloggere snakker hele tiden om alt som er «On Fleek«, og jeg bare, «eh?? Javel!??«! Alt kan visst være «On Fleek» i 2016… «Brows On Fleek», «Legs On Fleek», «Hair On Fleek», «Pizza on Fleek«… Eller, kanskje ikke pizza? Haha! Please tell me hva pokker «On Fleek» betyr… 

6. At jeg spiste babymat i ungdommen!

Dette burde kanskje gjøre gårsdagens YouTube-Challenge litt lettere, men jeg garanterer at smaken var hundre ganger bedre back in the days, haha. Jeg hadde så sjuke cravings på babymat i en periode da jeg gikk på ungdomsskolen, og favoritten var mangodesserten og biff stroganof, haha. Jeg saltet den derre stroganofen ganske så heftig, riktig nok, men babymat var virkelig noe av det aller beste… For ikke å snakke om grøten! YUMMY!!!

7. At jeg deltok i programmet 1. klasse på NRK…

Haha, er det noen som husker dette barneprogrammet som ble sent på NRK på starten av 90-tallet? Jeg ler meg ihjel… Dette var altså et program hvor Gustav Lorentzen var programleder, og opplegget gikk ut på å samle et 1.klasse-trinn i studio, hvor Gustav tøyset og tullet, og spilte musikk og sang. Vår klasse fikk være med i en av episodene, og på slutten av hvert program kunne de barna som ønsket, få lov til å fortelle en vits. Jeg var en av dem som rakte hånden i været, og som faktisk fikk lov til å fortelle en vits. Vitsen var dritdårlig, i tillegg til at jeg glemte hva jeg skulle si da jeg var kommet midtveis, så dette ble en veldig pinlig affære, haha. Jeg blir fortsatt flau når jeg ser dette klippet, skal jeg fortelle dere… Og det sier jo litt, haha!

Slenger med et Bloggerne-bilde av Dennis og meg, i mangel av noe mer passende til teksten, haha. Nå skal jeg jakte gjennom alle esker ute hos mamsen, for å se om jeg finner noen bilder av meg med rastafletter, lol! Det er mulig jeg finner noen bilder fra modellskolen også, haha!

Sånn… Da har dere blitt enda bedre kjent med meg på denne mandagsmorgenen, og nå blir jeg nødt til å få på meg noen filler, og gjøre meg klar til et møte klokken ti. 

Ønsker dere alle en vidunderlig dag så lenge, og dere? Feel free til å dele et par ting om dere i kommentarfeltet, som ingen andre visste, haha!

SMASK

Annonse