Annonse

DU VET DU ER VOKSEN NÅR…

Hallaisen og happy torsdag. Snart helg og greier ♥

Det er ingen tvil om at jeg begynner å bli voksen, og det som er litt komisk er at jeg merker det skikkelig godt. Det er nemlig noen ting som har endret seg betraktelig siden starten av tjueårene, og jeg har nå opparbeidet meg en liten liste over disse endringene – endringene som jeg selvfølgelig ønsker å dele med dere. Kanskje dere kjenner dere igjen?

Alright, det er på tide å le… Høyt!

IMG_2510

Du vet du er voksen når…

du begynner å fryse av å se jenter tusle rundt med bare ankler når det ikke lenger er sommer. Lave sko og ankelsokker, på høst- og vintersid? Hell no – jeg takler det bare ikke. Kle på dere, jenter. Man blir syk av å fryse på anklene, vett – hahaha.

– – – – – – – – – –

du får helt panikk av å se at noen sitter på et rekkverk, og sjansene er store for at vedkommende kan falle ned flere meter. Det gjør rett og slett vondt i hele kroppen!

– – – – – – – – –

du synes at musikken på utestedene er irriterende høy, og at du derfor ikke kan prate så mye du ønsker med vennene dine.

– – – – – – – – – –

du selvsagt, uten å nøle, stiller opp på dugnad, og blir forbanna på dem som ikke joiner. Du er gjerne den som møter opp som den første, og som går hjem sist.

– – – – – – – – – –

du har en egen skuff full av reservelyspærer og batterier. Slikt må man alltid ha lett tilgjengelig!

– – – – – – – – – –

det å holde seg varm betyr hundre ganger mer enn å se kul ut. Fashion har ikke betydning what so ever – her snakker vi lag på lag, tjukke labber, lue og skjerf, i en eneste samsurie som overhodet ikke matcher.

– – – – – – – – – –

du alltid har hermetiske erter på lur i matskapet. Bare det faktum at du kaller det matskapet, er bevis nok på at du er voksen. Erter er digg, det passer til så mangt, og noe man aldri må gå tom for.

– – – – – – – – – –

valker, rynker og grå hår ikke betyr en damn shit. Jeg har litt av alt, og kunne ikke brydd meg mindre, sånn på ekte! Det er så deilig, det – å være voksen nok til å gi en stor blanke F, og være i stand til å elske alt ved det å bli eldre.

Så, har dere noe å tilføye? I så fall – fyr løs!

Love ya!

Annonse