Annonse

EARLY BIRD! FOR REAL??

Å herreguuud, jeg er våken, jeg har vært våken i noe som føles som en evighet, og jeg kan ikke huske sist jeg var våken før klokken åtte dagen derpå. Jeg kan vel egentlig ikke huske sist jeg var våken før klokken åtte dagen etter en roligkveld heller, for den saks skyld, og synet av en sliten salat som ble satt pris på i natt, var det som møtte meg da jeg tuslet ut på kjøkkenet. En salat som er like sliten som meg, men som fungerte utmerket som nattmat etter gårkveldens festligheter. Det ble jo kanskje en flaske vin for mye, men hjelpes så kjekt vi hadde det. Det merkes i dag, for å si det sånn, og i tillegg har jeg blitt angrepet av en sånn inn i granskauen heftig forkjølelse, som muligens er grunnen til at jeg stod opp så tidlig.

Dere vet den følelsen når man ikke får luft gjennom nesen og kun gjennom munnen, sant? Når man er så tett i nesen, og når du blir så uttørket i kjeften at man våkner av ubehaget, og febrilsk prøver å få tungen til å skille seg fra ganen, fordi den på en måte har limt seg fast… DET er ubehagelig det, så nå sitter jeg her da, under viften med en sigg og morgenkaffen, klokken 08:ett eller annet og bare, «what to do?» mens «snåttet» (som vi sier i Bergen) renner, hodet verker, og mens jeg prøver å få gang i maskineriet. Helt innafor fredag, spør du meg… Helgen er i gang og jeg LIKER det.

Men dere? Fortell meg litt om helgeplanene deres da..? Jeg liker jo å høre hva dere driver med, selvom jeg liksom ikke kommenterer tilbake til hver og en av dere. Og så må dere huske på at jeg leser ALT dere skriver, og koser meg med hver eneste kommentar… Husk også at jeg setter uendelig stor pris på dere og at jeg har skikkelig sansen for dere. ♥

Happy Freakin’ Friday! 

Annonse