EARLY BIRD

God morgen hotties. 

Jeg har allerede rukket å hive i meg tre kopper kaffe og sitter nå på den lille balkongen min og nyter en rolig morgenstund i soloppgang. Jeg har så mange tanker… Det har skjedd så sinnsykt mye oppi hodet mitt den siste tiden og jeg prøver nå å få en oversikt over hva som egentlig foregår. Det er så mye jeg vil fortelle dere, så mye jeg vil få ut, så mye jeg ikke kan fortelle enda, og så mye som surrer.

Dere har jo den siste tiden klaget på lite blogging og få personlige oppdarteringer, men jeg skal love dere at alt har sin naturlige forklaring. Jeg har sett at jeg har mistet noen av dere, men jeg skal love dere at ting vil bli bedre og at alle bitene om ikke lenge vil falle på plass. Når den tiden kommer, vet jeg at de aller fleste av dere kommer til å sitte igjen med en skikkelig a-ha opplevelse, og bare «say whaaaat??» Jeg gleder meg! 

Dagen i dag skal nytes til det fulle. Jeg skal møte fine venninner, mamma, få gjort unna en god del punker på agendaen, og få oversikt. Vi er langt ut i juni, det er sommer, det er en tid som skal nytes, og denne sommeren skal jeg virkelig ta meg tid til å nettopp nyte…

Ønkser dere en fantastisk dag. Jeg er så inderlig glad i dere, og ingen ting er forresten kjekkere enn at dere deler deres ville historier med meg. Takk for mange fine juicy updates omkring deres verste walk of shames. Hahahahha, så gøy å lese! 

SMASK