Annonse

EH…JA…

*Kremt Kremt*! Jeg velger å tro at noen av tegnene på et BRA vorspiel er bl.a en trashet leilighet, sure naboer, noen knuste glass, en naboklage, og det faktum at vorspielet blir dradd så langt ut i de sene nattetimer at det egentlig ikke er noe poeng i å dra ut på byn… 

Sånn var det i går, og synet som møtte meg da jeg klarte å slepe meg selv opp trappen, var dette. FOR et deilig syn, og FOR en deilig kveld… Cribben var fylt til randen av fine mennesker, og når klokken bikket midnatt var var vi vel strengt talt ikke så veldig fine lenger… Det er liksom ett eller annet som skjer når man har fått i seg et par dråper for mye. I tillegg til å se en anelse usjarmerende ut, blir også dancemovsene litt i utakt, selvom man tror man er dronningen av dansegulvet, så ja… Dere kan jo forestille dere hvordan det så ut når noen og nyve hengedrita damer, skulle danse i takt til ‘wannabe’ av SpiceGirls. Vakkert! 

Stine er på vei nedover, og har takket ja til det ærefulle oppdraget som ryddehjelp. Halleluuuja, sier jeg bare. Så etter en liten økt blir det hangover-breakfast, og senere skal kofferten pakkes til Hawaii!

Hvordan hadde dere det i går da? Stille og rolig, eller hæla i taket og tenne i tapeten? 

Smask, Klask & Dask ♥

Annonse