EKSTREMT GODE NYHETER!

En riktig god og deilig morgen fra Bergen!

HE HE, vi kom oss frem til slutt… Etter mye om og men og kaos, og vi rakk til og med Dagfinn Lyngbø på Ole Bull Scene. For en mann, for et show! Jeg lo så mye at jeg holdt på å dette av stolen, og vi angret ikke et sekund på at vi valgte å dra etter idiotien som utspilte seg på Gardermoen.

I dag har vi sovet lenge – akkurat hva vi begge hadde behov for, og skal om et par timer møte min kjære bror til lunsj. Deretter blir det på med finstasen – bergenserjulebordet står på kveldens agenda, og jeg kjenner at jeg gleder meg noe helt vanvittig til å feste med de herlige vennene mine her borte.

Før jeg tar fatt på dagen, må jeg bare dele noen vanvittig gode nyheter med dere…

571707-7-1424829049779-2

Jeg er søren meg semifinalist i Vixen Blog Awards, i så mange som SEKS kategorier. Jeg er helt satt ut – så målløs, lykkelig og rørt. Dette er deres fortjeneste, folkens… Det er dere som har nominert meg, og fått meg så langt – for en blogger som legger ned hele sjelen sin i nettopp blogg, betyr dette så ubeskrivelig mye.

Nå må jeg enda en gang be om deres hjelp. 10 semifinalister skal bli til 5 i finalister i hver kategori, og det er opp til dere å bestemme hvem det blir. For å gjøre det så enkelt som mulig, har jeg laget en liten knapp for hver kategori, som dere kan trykke på under her. Da kommer dere rett til stemmeskjemaet, og så er det altså opp til dere å bestemme hvem av bloggerne som stikker av med de ulike titlene.

P.S: Du kan stemme én gang per kategori hver tolvte time, til og med nyttårsaften 31.desember.

FOLKETS FAVORITT

Folkets favoritt er bloggeren som er elsket av leserne. Her er det lesernes stemmer som gjelder, og det er leserne som avgjør hvem som går av med seieren som Folkets favoritt.

folkets

ÅRETS BLOGGBUSINESS

Årets Bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Denne kategorien er ny.

business

ÅRETS STERKE MENING

Årets sterke mening går til bloggeren som har utpekt seg med én eller flere ytringer som bidratt til å skape økt bevissthet, engasjerte mange til å mene noe og/eller som har ført til en konkret endring politisk eller samfunnsmessig.

sterke

ÅRETS LIVSSTILSBLOGG

Årets Livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet – på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her.

livs

ÅRETS GULLPENN

Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Denne kategorien er ny.

gullpenn

ÅRETS BLOGGER

Årets Blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne – hver dag.

Årets

Nå krysser jeg fingrene for at deres stemme går til meg.. Det er jo i hvert fall lov å håpe, er det ikke det da? ♥

Sees senere, skjønninger. Nå skal vi ta fatt på Bergen!