Annonse

EKTE KJÆRLIGHET

Hei igjen, verdens vakreste ♥

Beklager sen oppdatering, men de siste timene har gått med til å vaske Fokus som mildt sagt hadde et lite uhell i reiseburet sitt. Hurramegrundt for en hund som er litt dårlig i magen, liksom, men nå er han skinnende ren og meget happy. 

Noen av dere tippet riktig, for jeg er i Stavanger og ja, jeg er hos Dennis. Det har jo vært så uendelig mange spørsmål omkring situasjonen mellom oss, og vi har vel begge to også selv lurt på hva pokker som egentlig foregår. I det ene øyeblikket er vi happy, i neste takler vi ikke tryntet på hverandre, men én ting er ihvertfall sikkert, og det er at vi ikke kan leve uten hverandre. Det høres ut som en kvalmende klisjé, men det gir jeg faktisk hundre f i… Jeg er så sinnsykt forelsket, jeg har aldri opplevd så sterke følelser for noen mann, NOEN gang, og selvom vi har hatt det turbulent og vært on and off et titalls ganger, har jeg endelig bare fått bekreftelsen på at dette er mannen i mitt liv. Dette er mannen jeg skal gifte meg med, og denne gangen føler vi oss mer sikker på hverandre enn det vi noen gang har gjort tidligere. Jeg blir faktisk bittelitt uvel av å høre meg selv si noe så klissete som dette, men vet dere hva? Dette her er ekte kjærlighet, og herlighet så lenge jeg faktisk har ventet på å virkelig få oppleve det. Satan så deilig!


Kvelden går med til middag, en flaske vin og masse, masse kos, så nå legger jeg bort data’n og så kan jeg love dere noen herlige Stavanger-updates i morgen… 

Ønsker dere en helt fantastisk kveld, husk at jeg setter uendelig stor pris på dere, og at jeg er veldig glad i dere. 

Stor, god klem fra meg ♥

Annonse