Annonse

ELLE SOMMERFEST

Hallaisen fra sofakroken ♥

Nå har jeg brukt de siste to timene på å gå gjennom de 300 bildene jeg tok på festen i går, og under her kommer et lite utdrag. Herreguuuud for en bra kveld! Fantastisk location på Huk, endeløse mengder med friske drinker, photo booth, god musikk, lun bris, og mange fantastiske mennesker. Vi hadde det bare SÅ vanvittig gøy, og voksenvannet gikk rett i fletten. Såpass rett i fletten at mye av fornuften forsvant, og da jeg møtte på Gabrielle ble jeg så starstrucked at det eneste jeg klarte å si var noe sånt som, «GABRIELLEEEE, jeg kan Ring Meg UTENATT. Jeg er din aller største FÆÆÆÆN«. Assååå? Hahahahah, hva pokker er galt med meg?? Hun tok hele overgrepet med et stort smil, og ble mer en gjerne med på en fotosjuuut sammen med meg. FOR en dame! Så jævla rå!! 

Utover kvelden laget vi rom for noen dance moves, og de beina mine var nesten umulig å stå på da klokken bikket midnatt. Jeg er vel ikke akkurat den med best erfaring på høye hæler, og nå når jeg tenker meg litt ekstra om, danset jeg rundt barbent på et tidspunkt. Jada, det er sånn det skal være på en knallbra fest, eller hva? 

Åh!

Take me back to this night.. Fyrverkeriet på slutten gjorde hele kvelden komplett, og etter festen dro Pay og jeg videre for å danse. På byen møtte vi Dennis og Andreas som var begynt å bli rimelig god i gassen, men ikke i nærheten så god i gassen som oss. For vår del hadde jo festen vart siden klokken fem, og jeg tror jeg sovnet på en benk på utestedet like før jeg skjønte at det var på tide å komme seg hjem. Gutta boys ble værende på dansegulvet mens vi jentene taxet hjemover, og i morges ble jeg møtt av en svær bukett med gassballonger som tydeligvis ble med meg hjem fra fest. Jaddaa.. Fin i formen sa du? Hahahah.

Nå skal batteriene lades med skalldyraften med min kjære, og jeg ser frem til en superromantisk kveld med verdens deiligste kjæreste. 

Men dere? Sånn helt på tampen..

SOBAZAAR er Norges nye sosiale fashion app, hvor du kan du få med deg hva som er new, hot og på salg. Dette kommer selvfølgelig StyleConnection til å være en del av, og SoBazaar inviterer deg + 1 til sneak peeken av denne appen på onsdag den 18.juni kl.19.00 på Mesh House i Tordenskiolds gate 3 i Oslo. Dette blir et knallspennende og moro fashion event hvor det vil bli servert sprudlevann & snacks og GOODIEBAGS! Det er kun plass til 20 jenter, så fort deg å registrere deg + 1 venninne i dag! Jeg kommer selvfølgelig til å være der, så det hadde vært kjempekjekt om noen av dere er keen på å komme. Meld dere på HER. Hurraaa!

Nei, dere.. Nå skal det hygges ♥

SMASK

Annonse