Annonse

ELLE SUMMER PARTY

Haff..

Formen er ikke helt på topp, men det er humøret – wuuhuuuu! I går var det duket for ELLE’s årlige sommerfest, og det var som vanlig gøy, gøyere, gøyest! FOR en kveld.. FOR Et vær! Sommeren kicket inn for alvor i går, og vi koste oss gløgg med superdigge drinker med sol i fleisen.

Fri bar fører alltid til ekstra god stemning, samt ekstra mye angst dagen derpå, haha.. Man blir jo så skravlesjuk, vett, og interessert i å snakke med ALLE om absolutt alt mellom himmel og jord. Noen ganger blir man også litt for glad i å by på røverhistorier som egentlig ikke bør deles med noen. LOL! Eller YOLO som kidsa har begynt å innføre igjen.. Er det kult å si YOLO, liksom? Jeg klarer ikke å følge med, haha!

Guri land for en torsdag.. Helt forbanna magisk!

Nå skal jeg grille en pølse i ensomheten her hjemme, før jeg skal komme meg ut av hus. Jeg har en del ting som skal fikses før Dennis og jeg suser av sted til Bergen i kveld.. 

Talk later, darlings ♥

Annonse