Annonse

EMOJI CHALLENGE

Hallaisen, Rockeboller!

Tusen takk for gode forslag og hurramegrundt-stemning i forrige innlegg, vi digger dere, og gleder oss til å fortsette med YouTube fremover, YAY.

Dennis og jeg skal snart ut å få gang på noen outfit-bilder, haha. Det er på høy tid, og så har jeg jo faktisk lovet dere hyppigere outfit updates her på bloggen. Så langt i år har jeg vært helt reævva, og ikke i nærheten av å holde dette løftet, men så er det jo også noe med tiden på året som gjør slike shoots utendørs noe utfordrende. Det er mørkt, kaldt, guffent og lite inspirerende, men for hver dag som går kommer vi én dag nærmere vår. Jeg vedder på at det er flere enn meg som gleder seg!

I dag starter jeg dagen med en litt vittig emoji-utfordring, haha. Jeg kom over denne på Facebook, og synes den var såpass herlig at jeg ønsker å dele den her på bloggæææn. Nå blir dere enda bedre kjent med meg, haha.

? Gift? Soon to me Mrs. Nå er det snart bare ett år til Dennis og jeg gir hverandre vårt JA, og jeg blir både glad og stresset av hele opplegget, haha. Jeg skjønner ikke når vi skal få tid til å planlegge, men det handler jo rett og slett om prioriteringer.

? Barn? Nei, ikke noen barn enda. Jeg har ikke hatt så lyst på barn, og både Dennis og jeg trives ufattelig godt når det bare er oss to. MEN, jeg er jo sjukt nysgjerrig på hva vi kan klare å produsere, haha, så kanskje det blir noen kids i fremtiden?

 Operasjoner? Jeg har vært i narkose da jeg tok en abort for noe som føles som hundre år siden, men ut over dette har jeg aldri blitt operert for noe som helst.

? Hvor mange ganger har du blitt sydd? Jeg ble sydd sammen, da jeg fikk et snowboard kakket inn i pannen som 15-åring. 4 sting måtte til etter denne teite ulykken, og jeg har fortsatt et bad ass arr som krysser øyebrynet, haha.

? Brukket ben i kroppen? Nei, heldigvis ikke, men jeg klarte å briste storetåen på Paradise Hotel, og steike ta så vondt det gjorde. Husker dere at jeg hoppet rundt på krykker en periode? Det var pga. denne tåen…

? Skutt med en pistol? Ja, på en skytebane på Hawaii. Og det var faktisk sjukt artig – virkelig noe å drive med om man er stresset og trenger å få ut litt sinne, haha.

 Sagt en jobb opp? Ja, og jeg glemmer aldri hvor trist det var å takke for meg etter mange år med et flott team hos ONLY. Jeg jobbet for ONLY i 10 år, tenk det!

 Fløyet i et fly? Ja, jeg har fløyet masse i mitt voksne liv, og glemmer aldri 2009 da jeg hadde 250 reisedager på et år. Jeg var mye på farten i jobben, og kunne egentlig bare bodd på Flesland, haha.

Funnet kjærligheten? Ja! Jeg har funnet den store kjærleiken – mannen i mitt liv! Jeg er så lykkelig, glad og heldig, og blir bare mer og mer forelsket for hver dag som går. Dennis betyr alt for meg, og jeg elsker han høyere enn himmelen.

? Skulket skolen? Ja. Jeg skulket en del back in the days, og var en skikkelig pøbel gjennom hele ungdomsskolen og første år på videregående. Shit kid, ass… Jeg hadde gjort mye annerledes om jeg skulle leve ungdomstiden på nytt.

? Kjørt i en ambulanse? Nope, men jeg glemmer aldri følelsen av å komme hjem fra stallen da jeg var yngre, hvor jeg ble møtt av en ambulanse som stod i innkjørselen vår. Mormor hadde falt og brukket lårhalsen, og jeg har aldri vært så redd for noen i hele mitt liv.

? Hatt et kjæledyr? Ja, opptil flere. Det begynte med kaninen Jenny. Deretter ble det to små mus som fikk navnet Sniff og Spike. Og så ble det ny kanin som fikk navnet Pelle. En ponny ble det også, Fredrik, som jeg var så uendelig glad i, og en Chow Chow som var min aller beste venn. Jeg hadde en snegle også da jeg var en liten drittunge, og den het Potto. WTF? Og ja! Jeg må jo ikke glemme tarantellaen jeg kjøpte i 1. klasse på videregående. Hva pokker er galt med meg? Tarantell? Man kan ikke ha noe sånt på soverommet. Nå er det Fokus som gjelder, vår elskede lille ulldott!

Hoppet i fallskjerm? Ja. Og det er det villeste og skumleste jeg noen gang har gjort. Jeg var på Voss i forbindelse med en fotoshoot med Kari Traa, og før jeg visste ordet av det hadde hun stelt i stand et hopp til oss. Jeg var jo bare nødt til å hoppe i det – bokstavlig talt, og angrer ikke et sekund på at jeg tok denne utfordringen. Jeg gjør det riktignok aldri igjen, haha.

Stått ned en bakke på ski? Jada, jeg lærte å stå på slalom, og synes det var ganske så moro. Snowboard er likevel det jeg synes er det aller kjekkeste, og i år er jeg helt nødt til å ta meg noen turer i bakken, og nedprioritere  afterski!

Ridd på en hest? Ja, jeg drev med hest i mange år, og koste meg glugg ihjel på hesteryggen. Jeg deltok på stevner og var skikkelig aktiv, og ingenting var kjekkere enn en ridetur i skog og mark.

? Bodd på et sykehus? Nei, og det håper jeg aldri blir nødvendig.

? Fløyet luftballong? Nope, og det skal jeg aldri gjøre heller, haha. Fader så skummelt, ass!

? Donert blod? Nei, dessverre. Jeg bør jo bli blodgiver, men har så utrolig store problemer med de sprøytene. All ære og respekt til dere som er blodgivere – dere gjør en stor forskjell!

? Sittet i baksetet i en politibil? Haff, ja! Vi var en jentegjeng på Geilo da vi var 19 år, og på lørdagen endte vi på grisefylla på Recepten Pub. Jeg ble sørpe drita, sovnet på dass og ble deretter hentet av politiet, som kjørte oss tilbake til hytten. Snakk om kanongod service!

? Vært i slåsskamp? Det er like flaut å svare ja på dette punktet, som å svare ja på spørsmålet over her, men jepp – jeg har vært i slosskamp. Med en galen dame på dass på et utested her i Oslo. Kun klikket mental crazy da hun mente jeg brukte for lang tid på dass, og det hele resulterte i hyling, skriking og en ellevill slosskamp. Vi sparket og slo, lugget og klorte, og det hele må ha sett ufattelig dumt ut. JA, det er lov å le… Høyt!

? Fløyet i et helikopter? Jepp, jeg fløy i helikopter over Oslo i forbindelse med et event i regi av Canon, og det er noe av det jævligste jeg har vært med på. Vi humpet av sted i relativt dårlig vær, og jeg var uvel og uggen resten av dagen.

? Strikket en genser? Nei, men jeg har sydd en genser om det teller? Strikking, ass… Det har jeg lyst til å bli skikkelig flink til.

? Vært på TV? Ja, jeg har vært med på masse rart i løpet av de siste 7 årene – alt fra Paradise Hotel og Robinsonekspedisjonen, til Bloggerne, God Morgen Norge, Ærlige Norge og Det Beste Vorspielet. Jeg ble også spurt om å være med på Farmen Kjendis, men da kjørte Dennis og jeg Route 66.

? Kjørt for fort? *Kremt, kremt* Ja, jeg har nok kjørt litt for fort noen ganger. To ganger har jeg fått bot, og det er så ufattelig sure og unødvendige penger!

Tjohei, var dette litt gøy eller? Her fikk dere faktisk en del ting dere ikke visste fra før – og jeg som trodde dere visste alt, haha!?

Nå blir det frokost, og deretter går turen bort i butikken. Kanskje vi sees i sjappa i dag?

Nyyyyyt dagen, fininger. Snart helg!

Annonse