Annonse

EN ANNERLEDES LØRDAG…

God lørdagskveld, verdens fineste lesere ♥

Har dere det bra?

Det er så rart å være her nede nå… Det er jo snart desember, og julepynten har begynt å komme opp i vinduene her nede, haha. Jeg hadde virkelig aldri sett for meg å tilbringe tid her på denne tiden av året, men på tross av årstiden, var vi oppe i 23 grader her i dag. Da var det bare til å barbere av pelsen på de vinterbleike leggene, og prøve å få litt sol på dem, haha.

Mamsen og jeg koste oss med en liten lunsj nede i sentrum, før vi hentet Christian på flyplassen. Deretter gikk turen rett til sykehuset for å besøke Jon, og det var både godt og vondt å se han. Vondt fordi vi vet hvor alvorlig situasjonen er, men så uendelig godt å se at han fortsatt er seg selv, og har humoren og smilet på lur. Han er så forbanna tapper. En skikkelig fighter! Jeg hilste til han fra alle dere, forresten, og han ble så glad! Tusen takk for alle gode ord – dere er virkelig enestående!

Nå skal Christian og jeg stikke ut for å hente noe takeaway, og så blir det mat, rødvind og kos her i Carrer Badia. Familien betyr ALT! Ta vare på hverandre, og de fantastiske menneskene dere har i livene deres.

Glad i dere!

Stor klem ♥

Annonse