Annonse

EN ANNERLEDES VIXEN BLOG AWARDS

Happy torsdag, fine venner ♥ Jeg håper denne dagen har vært fin så langt!

Det er en del som har spurt meg om hva som skjer med Vixen Blog Awards i år. Flere har lurt på om det blir noe award i det hele tatt, og jeg har selv vært litt spent på hvordan det ville bli bli denne gangen. Vi kan vel alle være enige i at denne kåringen kanskje ikke har vært helt stueren, men i år føler jeg at awarden tar en helt ny og mer seriøs vending. Dette er så absolutt nødvendig om man skal fortsette med Vixen Blog Awards – hvor flere viktige aspekter blir tatt hensyn til når vinnerne skal kåres.

Det vil være en splitter ny jury, som bl.a vil bruke Sunn Fornuft-plakaten i arbeidet. Det innebærer at det vil veie positivt om influenceren bestreber seg på å forholde seg til retningslinjene i plakaten. Akkurat dette her synes jeg er så viktig! Det er så mange flinke folk der ute, som tar jobben sin som påvirker på alvor. Jeg håper flere av disse blir mer synlige fremover, og at vi vil se noen nye influencere på scenen i år!

Jeg liker også at det i år kun er mulig å nominere én gang på samme influencer i hver kategori. I tillegg vil det ikke være mulig å stemme på sin favoritt hver 12. time, men kun én gang! Dette blir så mye mer riktig og rettferdig, og jeg er sikker på at utfallet av årets kåring vil bli det beste noen sinne. Jeg gleder meg stort.

Hvis dere synes at jeg fortjener en nominasjon, blir jeg hoppende glad om dere nominerer meg HER ♥ Dere kan også nominere YouTube-kanalen vår; Kristin og Dennis, om dere mener den fortjener litt kjærlighet, haha. Vi setter ekstremt stor pris på de nominasjonene vi kan få, men det viktigste av alt er at dere koser dere med både blogg og YouTube, og at dere finner både glede og inspirasjon i våre kanaler ♥

Alright, skjønninger. Nå skal vi ta en tur til La Marina – jeg tror dessverre at jeg har overdrevet litt når det gjelder innkjøp av julepynt, haha, og er stygt redd for at jeg må returnere en del julekuler. Sånn går det når man er i overkant giret på jul, haha.

Nyt dagen ♥

Annonse