Annonse

EN AV MANGE GRUNNER TIL AT JEG ELSKER STAVANGER

Jeg vet ikke hvor mange innlegg jeg har delt opp gjennom årene som har handlet om fargegaten her i Stavanger, men når man ser bilder som dette, er det kanskje ikke så rart… For altså, det finnes ikke en hyggeligere, mer sprudlende gate enn dette. Fargegaten er og blir min favorittgate, og er en av mange grunner til at jeg elsker Stavanger ♥

Vi har vært i Stavanger i en uke nå, og etter litt guffent vær, ble det i dag omsider skikkelig sommervær med sol fra blå himmel… Derfor var jeg helt nødt til å tusle til Fargegaten for litt fargerikt påfyll, etter at vi hadde sjekket ut fra vidunderlige Hotel Victoria… I går var Dennis og jeg på date på Tango, og vi hadde selvfølgelig tatt inn på hotell for anledningen. Vi følte rett og slett at vi var på ferie, og det var så deilig å gå rundt og leie, flørte og drikke god vin på en av byens beste restauranter ♥ Og Fargegaten dagen derpå er aldri feil!

             

For en deilig dag! Nå hygger vi i sofaen – stappmette etter tacofredag, og ser på fotball. Det vil si at det er de andre som ser på fotball, mens jeg sitter her og blogger… Så kjekt å stikke innom dere, fine folk! Nyyyt fredagskvelden, så sees vi snart igjen ♥

Klem i fleng

Annonse