Annonse

EN BITTELITEN FORANDRING

Dere vet jo at livet mitt de siste månedene har bestått av rydding, haha – herregud så mye jeg har ryddet, og tror dere ikke at jeg nå er helt i mål? Nå er det – tro det eller ei – ordning og reda i alle rom, i alle skap, og i alle skuffer. Garderoben er #onfleek, alt som skal kastes er kastet, og alt som skal selges og gis bort, er pakket ned i esker. Jeg trodde aldri at jeg noen gang skulle bli 100% ferdig, men det er jeg altså nå – hjelpes for en deilig følelse.

Soverommet har blitt brukt til et lager de siste ukene, men nå er det også her helt strøkent. Det var mye jeg hadde problemer med å få plass til, sånn som stabelen med diverse bøker. Plutselig gikk det et lite lys opp for meg, at jeg rett og slett kunne bruke det lille innhukket i skapet på soverommet, til nettopp disse bøkene. Jeg synes det ble skikkelig fresht, og så er det jo så kjekt å ha bøker like ved sengen. Nå blir det litt boklesing på sengekanten fremover, fremfor Candy Crush på telefonen.

Jeg synes det ble et friskt lite pust på soverommet vårt, i tillegg snakker vi maksimal plassutnyttelse, og det er jo viktig når man ikke har den største cribben ever. Og det er akkurat det jeg har hatt fokus på den siste tiden – å utnytte plassen. I tillegg har jeg kvittet meg med masse stasj og ting som har skapt mye rot, og det føles så utrolig digg. Jeg må nok innrømme at jeg har hatt et lite snev av hoarder-tendenser, men nå har jeg altså vært skikkelig streng med meg selv, og vært flink til å gi/selge unna en haug av ting.

Hva synes dere, kom bøkene mer til sin rett nå, mon tro?

Solen skinner i hovedstaden, og om et par timer skal vi ut og tusle litt, og ta årets første utepils. Solen varmer – det er så deilig, så dette skal bli en fin-fin langfredag! I kveld skal koffertene pakkes, for i morgen stikker vi søren meg til TOKYO! Jeg kan nesten ikke vente…

Har dere en deilig påske, skjønninger?

Annonse