EN BITTELITEN PERLE LANGS VESTKYSTEN

Annonse: På tur med EF 

//Lokal tid: 08.19

God morgen fra oss i Santa Barbara! Dagene flyr av sted, og plutselig har vi kommet oss lenger sørover. Det er ekstra moro å ha kommet frem til et sted vi ikke har besøkt tidligere, og jeg er sikker på at vi kommer til å få noen fine dager her. I morgen skal vi innom EF sin skole her i Santa Barbara, så det skal bli skikkelig spennende å se hvordan det ser ut, og hvordan studentene har det. Vi er så takknemlige som får muligheten til å oppleve dette vidunderlige eventyret – her snakker vi business og pleasure i en skjønn forening.

Jeg nevnte for dere i går at vi gjorde et lite stopp i Morro Bay, og nå syntes jeg det var på tide å dele noen bilder derfra. Det ble ikke mange timene til å utforske, men når sant skal sies er denne byen så liten, at man ikke trenger mange timene for å få med seg det viktigste. At Morro Bay er sjarmerende er det ingen tvil om, og vi anbefaler alle som kjører Highway 1 å gjøre et lite stopp her – aller helst med en overnatting. Spis en deilig middag på en av de koselige restaurantene som ligger like i vannkanten, og nyt et glass vin når solen forsvinner bak Morro Rock… Dette er rett og slett helt magisk!

   

Klokken nærmer seg halv ni her i California, og vi har allerede fått i oss frokosten. Nå sitter jeg ute på balkongen og hygger med dagens første kaffekopp, og om få strakser skal vi spille inn en ny challenge til kanalen. Dette kommer til å bli så komisk, så nå krysser vi fingrene for at dere kommer til å le like mye som vi håper dere kommer til å gjøre, haha.

Har noen av dere vært i Santa Barbara, og har dere i så fall noen tips til hva vi gjøre eller se?

Love you all ♥