Annonse

EN BITTELITEN SMAKEBIT…

 

Mine fine ♥

Tusen takk for mange gode forslag i forrige innlegg. Det er så herlig når dere engasjerer dere i kjærlighetslivet vårt, og tipser om hva vi kan gjøre for å få tilbake den gode stemningen. Det er bare en bitteliten kneik vi skal over, og selvom jeg liker å tro at jeg har en del gode idéer på lur, er det godt å få litt tips fra andre. Krangling er sunt! Det er sunt å være uenig og diskutere, men så er det viktig å sette seg ned å prate rolig om hva som plager en, i steder for å kjefte og smelle. Vi vurderer en romantisk getaway til London, så nå får vi se hva vi får til.

Jeg har hatt en hektisk dag så langt, og enda en gang på vei ut døren. Jeg skal på kurs i arabisk som finner sted hver onsdag, og dette kurset tar jeg for å kunne kommunisere bedre med flykningene, når jeg befinner meg på ulike destinasjoner for å hjelpe. Det er så fortvilende å ikke kunne kommunisere, så nå skal det bli litt lettere fremover.

Før jeg setter meg i bilen blir jeg helt nødt til å vise en bitteliten smakebit av shooten med Mia og Alexandre. Jeg skal vise alle bildene så snart jeg har dem, men dette er for bra til å ikke vise. Hvor rå er ikke disse to, hæ?

MiaogJoner-31

Talk later, babes!

Love you all ♥

Annonse