Annonse

EN BLOGGETE DAG I OSLO

I dag har vi hatt et kjempespennende møte med de fine folka i Moodie Live, om videre fremdrift og morsomme prosjekter, og for første gang på lenge følte jeg meg som en vaskeekte blogger. «Dennis, ta et bilde av meg her jeg står og ser på disse fine blomstene» . «Dennis, vent litt… Jeg skal bare ta et bilde av disse blomstene» . «Dennis, to sekunder, jeg skal bare ta bilde av omgivelsene, jeg skal lage et blogginnlegg, skjønner du» … Hehehe, dere skjønner greien.

Det har vært en skikkelig bloggete dag, med andre ord. Og vet dere hva? Jeg elsker det. Jeg elsker denne bloggen. Den skal pokker ta aldri dø. Jeg elsker dere og alt dere gir meg i form av ris og ros. For en knakende fin gjeng dere er!

Så, over til de bloggete bildene fra denne bloggete dagen…

Obligatorisk you-and-me-selfie! «Smil da, Dennis!«

Obligatoriske blomster på gaten!

Obligatorisk bilde av omgivelsene! Lunsjen fant sted på deilige Asia på Aker Brygge. Heeeeeei, bloggeeeeeeen!

Obligatrisk «se-hvor-vi-er-bilde!»

Enda flere obligatoriske blomster!

«Se på denne obligatoriske poseringen her da, Denniiiiiiiis! Ta et bilde av de blomstene jeg later som at jeg holder på å kjøpe.«

Nevnte jeg at vi var på Aker Brygge? Hø hø hø!

Tror jeg selv føler meg morsommere på denne mandagskvelden enn det jeg egentlig er, men håper i hvert fall dere kunne finne glede i dagens post… Jeg leker meg forøvrig med et egenkomponert preset/filter til bildene mine, som skal gi skikkelig høststemning… Var dette yay eller absolutt neeeeeei? Feedback tas imot med stor takk!

Nyt kvelden, digge dere ♥

Annonse