Annonse

EN DAG HOS DET NYE

Happy mandag, godtfolk ♥

Sorry, altså – ikke meningen å stresse dere nå, men det er faktisk julaften på lørdag! Hva i alle dager!? Det er altså under en uke til denne deilige dagen, og jeg har som vanlig ikke kjøpt en eneste julegave, haha. Heldigvis finner jeg mer eller mindre alt jeg skal ha her i egen butikk, men det er verre til mannfolka. Jeg får prøve å komme meg ut på shopping etter stengetid i dag.

Det er litt rolig nå på starten av dagen, noe som passer meg helt perfekt. Jeg henger litt etter med både blogging og mailboks, og sitter nå og jobber iherdig for å komme i mål. På minnebrikken kunne jeg finne noen bilder fra en innspilling hos Det Nye forrige uke, og disse tenkte jeg å dele med dere.

IMG_1230

IMG_1223

Jeg har vært altfor lite flink til å dele hverdagsglimt de siste månedene, og har som mål å bli mye bedre på dette i 2017. På fredag var jeg altså innom den skjønne gjengen hos Det Nye, for å joine en innspilling av en veldig fin og viktig sak som publiseres i romjulen. Jeg deler den med det samme den er ute, men her er altså bare en liten smakebit av min lille vistt her på officen. En skikkelig fargerik og kreativ office, for å si det sånn… Akkurat sånn jeg liker det!

IMG_1213

IMG_1232

IMG_1235

IMG_1219

IMG_1228-5

IMG_1225

IMG_1218

IMG_1215

IMG_1220

 

Jeg er som sagt plass i mitt eget kreative og fargerike univers, og hygger meg ihjel med fine kunder, pepperkaker og julemusikk. Finfin mandag, med andre ord ♥

Har dere en fin dag, hjerter?

Annonse