Annonse

EN DAG I PARADIS

//Lokal tid: 09.31

I går dro vi til et El Careyes – et luksusresort vi ikke har sett maken til. Her kunne vi betale en liten slant for å tilbringe dagen, hvor vi da kunne late oss på en deilig solseng og spise god mat i restauranten. Her ble vi vartet opp av et superhyggelig personale, som sørget for at vi hadde alt vi trengte til enhver tid. Iskalde pina coladas ble servert da vi lå der i solsteiken, og siden denne type luksus ikke akkurat er hverdagskost for oss, ble dette en opplevelse vi satt ekstra stor pris på. Jeg måtte rett og slett klype meg selv i armen ved flere anledninger – hjelpes så heldige vi er! Og da vi satt oss ned for å nyte en god lunsj, og servitøren kom til bordet og laget salsaen etter vårt ønske, hadde jeg lyst til å poppe en gigantisk konfettikanon og klappe i hendene. For en service! Og den salsaen? Den er den beste salsaen jeg noen sinne har smakt. Nam!

Etter lunsjen la vi oss ned i hver vår hengekøye mens vi sippet på en frisk mojito, og på det tidspunktet kunne ikke livet vært bedre. Jeg elsker Mexico!

Denne turen vår blir bare bedre og bedre, og som nevnt er dette en ferie vi kommer til å leve lenge på. Å rømme landet i januar kan varm anbefales – spesielt når destinasjonen byr på omgivelser som dette, og en gradestokk som viser noen-og-tjue varmegrader. Man får rett og slett livsgnisten tilbake! Både motivasjon og inspirasjon kommer snikende, og det føles så hinsides godt. Life is good ♥

Nå skal vi ut på nye og veldig spennende eventyr – jeg gleder meg til å ta dere med videre på turen vår.

Nyt dagen, fininger!

Annonse