Annonse

ÈN DAG IGJEN…

I dette øyeblikk sitter jeg i sofaen her i båten vår, og hører på at Cathrine spiller og klunker på gitaren hun har tatt med seg på tur. Det er så beroligende og herlig å høre på, her jeg sitter og knasker på en pakke Dunder Salt, mens fingrene farer over tastaturet. Er jeg på hyttetur? Det føles nemlig sånn… På hyttetur med en gjeng mennesker jeg egentlig ikke kjenner så godt.

Jeg trives vel egentlig best når jeg  reiser på tur med folk jeg faktisk kjenner, men denne gangen føles alt så annerledes. Disse fine folka her blir jo det nærmeste jeg kan komme venner og familie på sjøen, og vi går allerede godt overens. Noen kjenner hverandre bedre enn andre, men det deilige er at man kan slappe av, at man faktisk føler seg hjemme, og at det ikke er noe stress. Foreløpig, vel og merke, haha. En dag har gått, og vi har så vidt begynt – det blir ekstremt spennende å se hvordan dette kommer til å utvikle seg videre…

I morgen går altså Skattejakten.LIVE av stabelen. Tenk det, folkens…. I flere måneder har vi ladet opp til dette, og produsenten og crew har stått på som bare rakkern for å få alt til å klaffe og bli klart til den store dagen. Herregud for en innsats og energi som er lagt i dette prosjektet her – et unikt prosjekt og konsept som fortjener et endeløst konfettidryss og tusen neonrosa raketter. Makan!

Værgudene er med oss her i Kristiansand, og på tross av altfor lite søvn natt til i dag, samt et tårevått farvel med Dennis litt tidligere i dag, er jeg ved godt mot og i godt humør – det hjalp definitivt å tilbringe formiddagen med min elskede Belinda, og kvalmen holder jeg i sjakk ved hjelp av piller og SeaBand. Dette skal bli bra. Dette skal bli så forbanna bra, og jeg håper dere gleder dere til å følge med på eventyret. Kanskje vi sees, til og med?

Det blir tidlig kveld på meg i dag, merker jeg… Jeg er så trøtt at jeg nesten ikke klarer å holde øynene åpen, og jeg både håper og tror at jeg kommer til å sove skikkelig, skikkelig godt i natt. Nattinatt når dere kommer så langt, vakre venner. Jeg gleder meg til å oppdatere dere både her og i sosiale medier generelt i tiden fremover, juuuhuu! ♥

Love you all!

Annonse