Annonse

EN DAG UTENOM DET VANLIGE

En riktig god morgen, herlige venner ♥

I dag er jeg oppe før fuglene fiser, og titter nå innom for å ønske dere en vidunderlig start på dagen. I dag er en dag utenom det vanlige, og på dagens agenda står blant annet prisutdeling av Årets Godhetstyrann i regi av Norsk Folkehjelp. Jeg er fortsatt helt satt ut av at jeg er en av ti nominerte til denne prisen, og uansett hva utfallet måtte bli, er det en ære å få lov til å være en del av dette. Som jeg har nevnt tidligere, forventer jeg overhodet ikke noe i retur for å være et medmenneske, men dette tyder på at mitt budskap kommer ut, og det er så ufattelig viktig!

IMG_0438

IMG_0452

Etter prisutdelingen som finner sted mellom klokken 8 og 10 i dag, er det tid for Huddle hos Mindshare. Dette er altså en paneldebatt med lave skuldre og uformell setting, hvor alle paneldeltakere, samt publikum i salen er velkommen til å stille spørsmål og komme med kommentarer/innspill.

Målsettingen med denne debatten er ikke å komme frem til et svar eller en fasit på en problemstilling – men å samles for å diskutere og sette fokus på et aktuelt tema, og i dag er det konsekvensene og problemstillingene rundt det faktum at algoritmene tar en stadig større rolle i å sette dagsorden. I panelet sitter altså både redaktør i Aftenposten, Nettavisen, Adressa, og undertegnede – dette blir rett og slett superspennende!

IMG_0440

Jeg får komme meg i dusjen, klokken tikker og jeg begynner å få dårlig tid – som vanlig, haha.

Nyt dagen så lenge, skjønne venner. Og husk at jeg setter enormt stor pris på dere ♥


Vil du nominere meg til Vixen Blog Awards? Klikk HER

Annonse