Annonse

EN DEILIG START…

Mornings ♥

Ingenting er bedre enn å våkne av seg selv litt senere enn planlagt, tusle opp på kjøkkenet, sette på kaffen og lage en god frokost, mens radioen surrer i bakgrunnen. Dette er virkelig den perfekte morgenstund, og nå tår jeg tar livet helt med ro her på den faste plassen min, før det smeller fullstendig med en haug av telefoner og x antall mails som skal svares på.

I tillegg skal jeg om ikke sånn altfor lenge, svippe mamma og Jon til flyplassen før de setter kursen mot Spania. De har jo hus der nede, og det er jo rett og slett helt fantastisk. Da blir det liksom litt lettere å hoppe på et passende fly, reise nedover til solfylte strøk, og bare nyte. Denne sommeren kommer jeg til å være i Spania i litt over en måned, og hvor sinnsykt deilig høres ikke det ut da? I tillegg kommer jeg til å ta med meg en person som betyr mye for meg og som jeg i tillegg har tatt med meg tidligere, så nå kan jo dere gjette hvem som blir med på tur. Hehe! 

Frokostblanding med blåbær er forresten LIVET, og blåbær generelt, har jeg faktisk klart å bli avhengig av. Det er sånn ca det beste som finnes i hele verden, og jeg tar ihvertfall knekken på ett beger om dagen. Mmmmmm… NAM! 

Nyt dagen så lenge, hvor enn dere måtte befinne dere. Mange er sikkert på feire, og koser seg på enten hytten eller i SYDEN, eller hva? Ønsker dere uansett en fantastisk dag, så skrives vi litt senere, og husk at jeg i dag kårer månedens leser, så stay tuned!

Love Love Love ♥

Annonse