EN DØNN SERIØS VURDERING…

God morgen, superstars ♥

Da var det fredag og helg, og det er sååå herlig. I kveld stikker Fokus og jeg til Bergen, men før det skal jeg selvfølgelig svinge meg i sjappen – hurra! I dag holder jeg åpent fra klokken 10.00 – 16.00, og dere er alle selvfølgelig hjertelig velkommen innom. I morgen er butikken stengt, men neste lørdag er det igjen klart for full rulle og god helgestemning i mitt tropiske paradis, haha.

Alright, nok om butikkpreik – la oss gå over på noe heeelt annet, nemlig noe jeg vurderer sterkt. Neida, akkurat i dag snakker vi ikke om vurderingen rundt det å få en ny hund, men en ny og crazy frisyre…

Jeg har nemlig i lang tid, cravet noen deilige rastafletter. Yup! Og jo mer jeg tenker på det, dess mer giret blir jeg på å forandre frisyren totalt. Rastafletter var jo stort på 90-tallet, og jeg hadde faktisk de lengse rastaflettene på ungdomsskolen. Herregud så kul jeg følte meg, selv om det både klødde og var litt uhamselig, haha. Jeg mener å huske at det var forferdelig smertefult å bli flettet også, og at jeg satt i stolen i ca. 8 timer – det er jo helt sjukt, men den gangen var det så absolutt verdt det… Braids-2

Lysten på fletter ble jo ikke akkurat mindre, da jeg for et par dager siden fikk besøk av en jente i butikken, som hadde de kuleste rastaflettene i håret. Jeg ble jo sååå giret, og følte dette var et tegn på at jeg nå er bare helt nødt til å gjøre det.

Så… Skjønne venner – hva synes dere om slike fletter? Set det kult ut på oss bleike nordmenn, eller bør man være litt mer eksotisk for å kunne få det til å funke? Og hvor i alle dager går man for å få flettet håret? Er det noen som har noen steder å anbefale?

Wuuhuuu, og happy fredag! Vi sees igjen om ikke lenge, herligheter ♥