Annonse

EN EKSTREM FORVANDLING – FØR OG ETTER!

Annonse: Inneholder annonselenker fra Lagerhaus

Det har skjedd drastiske forandringer på hjemmebane… Da jeg fikk den såkalte «ånden» over meg i helgen, var det ikke bare kjøkkenskapene som fikk en real opprydning – jeg gikk like så greit løs på skapet under trappen. Dette skapet – eller boden, har fått samme funksjon som skapet i «Friends» … Et skap hvor det skjuler seg et helsikens kaos! Jeg vet ikke hva som skjedde på lørdag, men plutselig fikk jeg en fix idé om at dette lille rommet kunne forvandles til et lite kontor! Utgangspunktet gjorde meg på grensen til matt, men så var jeg så giret på det endelige resulatet jeg hadde sett for meg oppi mitt kreative hode, at jeg kjørte på til jeg ble helt ferdig.

La oss bare se på disse før-bildene… Hallo, kaos!

Som dere ser var det jo nesten ikke fremkommelig, og skapet er fylt til randen av rot. Jeg gikk gjennom alle skuffer i hyllene, og fikk fylt opp så mange som fem flytteesker med saker og ting, som skal gis bort eller selges på marked. Fem esker – det er jo galskap!

Nå skal jeg vise dere det vidunderlige resultatet… Jeg kan nesten ikke tro at det faktisk var mulig å gjøre såpass store endringer. Er det ikke helt utrolig?

Plutselig har vi altså fått på plass et lite kontor – vi trenger jo ikke et eget soverom til et kontor som i grunn altfor sjelden brukes, så nå kan det andre rommet i andre etasje brukes til noe helt annet. Dennis er visst supergiret på treningsrom, så vi får se hva vi ender opp med til slutt. Enn så lenge har jeg god plass til tørkestativ og klesvask, haha.

Under trappen har det skjedd store endringer. Det lille skrivebordet snekret jeg selv av materialene som ble brukt i en hylle (dere ser litt av den på bildet til høyre). Deretter flyttet jeg kurvsystemene lenger inn under trappen, som betyr at vi fortsatt har like mange skuffer til å lagre diverse stasj som verktøy, strykejern, bursdagsartikler og spill.

Jeg er så fornøyd – tenk at resultatet kunne bli såpass bra som dette! Hva synes dere? Liker dere den ekstreme forvandlingen?

Det var ikke så mange produkter som skulle til for å skape en herlig og lun stemning i det lille rommet, men et par ting handlet vi med oss hjem fra Lagerhaus på lørdag:

Lysslynge HER // Metallrist HER // Sort metallhylle HER // Sorte kroker HER // Mintgrønne oppbevaringsbokser HER // Sorte bildeklemmer HER // Mintgrønn oppbevaringsboks/skuff HER // Make it happen – notatblokk HER // Marmorfat HER // Blomsterpotte HER // Postkort (Kick Ass) HER

Åhåj! Her kommer jeg til å kose meg masse fremover…

Sees senere, skjønninger – nå skal jeg ut og oppleve Paris!

Annonse