Annonse

EN ENORM FORSKJELL OG MIN ALLER STØRSTE INSPIRASJON

Jeg blir så forbaska inspirert av Belinda! Min fine, fantastiske venninne, med de grønneste fingrene nord for ekvator. Hun inspirerer meg på alle plan, men er det ett område hun er eksepsjonelt god på, så er det planter. Jeg tror ikke det er noen av dere som ikke har registrert hvor himla god hun er, og nå har hun påvirket meg såpass mye at jeg nå har fått det nesten like grønt som hjemme hos B. Men bare nesten… Jeg har fortsatt en lang vei å gå, men dette er i hvert fall en god start.

Nå når jeg titter bort på alle de grønne plantene mine, kan jeg ikke fatte og begripe at jeg faktisk har hatt kunstige planter i det hele tatt. Jeg har tenkt at det er like fint som ekte vare, men åhåj for en forskjell. Og så er det jo noe med at levende, grønne planter faktisk gir deg glede og livsgnist. Det er ikke noe humbug – man blir faktisk mer happy av å være omringet av mye grønt. Tenk bare hvor glad man blir av å gå turer ute i frisk luft… Blant grønne trær og andre planter… Hvorfor ikke invitere mer av det levende inn i hus?

Alle de grønne plantene mine har nå flyttet bort til vinduet. De er samlet i en liten gruppe, og Belinda fortalte meg nettopp at dette er veldig bra for plantene da de prater sammen og styrker hverandre. Hvis en av dem er litt pjusk, kan faktisk de andre rakkerne fungere som medisin. Og hvor fantastisk er vel ikke det? Aldri mer kunstige planter her hjemme hos oss, i hvert fall!

Jeg nyter nå en rolig lørdagsmorgen med jazz og kaffe. Falk sov til (hold fast) halv ti i dag i egen seng, på eget rom! Dette er så stort! Han fikk riktignok en liten pupp ved 6-tiden i dag morges, men deretter sov han altså til halv ti. Etter litt lek og frokost la jeg han ut i vognen, så nå sover han litt til, mens jeg kan sitte her å blogge helt uforstyrret, haha. Dennis sover fremdeles, så nå er det kun meg. Me time! Det er så deilig det…

Denne grønne oasen, ass! Er det ikke fint vel? Dette hadde jeg aldri gjort hadde det ikke vært for Belinda, og jeg er så takknemlig!

Btw… Det er ikke bare planter Belinda elsker. Visste du at hun og mannen faktisk driver sitt eget markedsføringsbyrå? Belinda har jo jobbet med markedsføring for alltid, det var til og med sånn vi møttes – da vi begge ble ansatt i samme bedrift i Drammen! Mannen hennes har jobbet med å lage og selge videoreklamer, og da de to møttes, slo de sammen sine kunnskaper og skapte Pikant Media AS.

Det har vært så gøy å se de vokse og starte noe så stort sammen, og enda mer stas er det å nå kunne reklamere litt for min råflinke BFF. Pikant Media gjør at bedrifter blir sett på nett. De lager og moderniserer nettsider, de filmer videoreklamer som de bruker i sin markedsføring, de passer på at du har relevante reklamer gående på Facebook, Instagram, snapchat, youtube, de setter deg opp riktig på google og skaper og følger alle kampanjer her. Det er umulig for meg å gå gjennom alle detaljene, men det er så utrolig gøy å se på alt det de får til, hvor gøy de har de på jobb, og hvor ekstremt fornøyde kunder de har.

De jobber med kundene sine på abonnementbapis – uten bindingstid (!!) de er rimelige, og de gir virkelig alt. Belinda sier alltid at de er en liten bedrift, med store kunder, og de går virkelig inn med hele seg. De jobber med få bedrifter, men gode bedrifter. Nå har de en ny ansatt, som gjør at de har et par ledige spotter for deg om kunde, så hvis du jobber i en bedrift som kunne trengt litt hjelp med å bli synlig på nett, så ville jeg sendt en mail til belinda@pikantmedia.no. Disse spottene fylles nok ganske kjapt, og det hadde vært så hyggelig om de gikk til en av dere. Belinda snakker ikke så mye om Pikant i sosiale medier, men det vil jeg endre, for HALLO?! De gjør det så ufattelig bra, jeg er så stolt, og jeg lærer så mye av jobb-samtalene vi har sammen. Fy søren for en BUSINESS WOMAN! Jeg blir så inspirert av dette fantastiske kvinnemennesket!

Så… Jobber du i en bedrift som trenger litt mer synlighet? Da vet du hvem du bør kontakte ♥

Alright… Nå skal jeg prate litt videre med plantene mine før Falk våkner, haha. Og neste uke kommer B for å potte om. Yaaaass! Jeg kan nesten ikke vente!

Annonse