Annonse

EN FORFERDELIG UKE…

La meg være ærlig med dere å si at de siste dagene har vært et sant jævla helvete… Jeg var rett og slett bare helt nødt til å ta en liten pause fra både blogg og livet generelt, for å sørge meg ihjel over tapet av mitt lille gull.

Noen mener nok kanskje at det er merkelig å bli så ødelagt siden det «bare» er en hund, men fy faen så vondt det gjør. Sengen hans står fortsatt i gangen ved siden av reisevesken, hundebånd og leker, og det knyter seg i magen hver gang jeg går forbi. Jeg tror jo at Fokus bare er på besøk hos mamma og Jon, og hver gang det går opp for meg at han ikke er blant oss lenger, bryter jeg helt sammen. Det gjør så fryktelig, fryktelig vondt.

Samtidig vet jeg at dette hadde skjedd før eller siden – disse fantastiske dyrene våre lever jo ikke like lenge som oss, og vondt vil det være uansett. Man kan ikke sette livet på pause, dessverre… Man kan ikke grave seg ned i ukesvis, og jeg prøver å finne styrke til å fortsette med jobb og gjøremål, og gjør så godt jeg kan for å komme tilbake til rutiner og hverdagskaos. Herregud så vanskelig det er…

Noe som fikk meg på andre og bedre tanker, var en date med min kjære Stine og lille Jax. Det var så godt å se dem begge to, og gode samtaler samt kos med sin lille «nevø» , er uten tvil den beste kuren mot hjertesorg. Dette gjorde så inderlig godt, og jeg fikk omsider en pause fra snørr, tårer og ubehag. Og bare så dere vet det, så har dere hjulpet meg enormt mye! Alle deres kommentarer har vært en stor trøst i en tøff periode, og for det er jeg evig takknemlig. Tusen takk, kjære venner! Jeg setter så enormt stor pris på dere ♥

Åh, dette var en skikkelig fin fredag, og denne daten trengte jeg virkelig! Jeg må også bare få anbefale «Speltotto» på Vespa og Humla på Løkka i Oslo. Her snakker vi superyummy speltgryn laget på vegansk risottovis, med spinat, sopp og ratatouille – NAM!Bare sånn om dere er på jakt etter digg vegansk lunsj i hovedstaden!

Fredagen skal tilbringes på sofaen, med snop i skålen, håret i en dult, og komedier på Netflix. Bah, hadde bare Fokus vært her nå, så skulle jeg holdt han så tett inntil meg, og aldri sluppet taket. Lille vennen min ♥

Annonse