Annonse

EN FØRSTE GANG FOR ALT!

Hahaha!

Det er en første gang for alt.. I hvert fall for det aller meste.. Som tennis, f.eks. Jeg ler!

Katinka klarte altså å dra meg med på en liten time med rekkert i hånden, og jeg skal ikke legge skjul på at dette er en aktivitetsform jeg synes er gøy. Jeg har spilt litt squash tidligere, og har alltid hatt sansen for dette, og tennis er jo i samme gate. Dette frister til gjentagelse, så nå kan det faktisk være at jeg har funnet en måte å bevege meg på som ikke er gørrkjedelig. 

For det er jo ingen hemmelighet at jeg er i sjukt dårlig form, og at jeg ikke gjør noe for å forbedre den. Og dere vet det medlemskapet på SATS? HE HE! La oss bare si at dette er det mest bortkastete medlemskapet ever. Jeg visste at jeg ikke kom til å komme meg på trening, men kanskje tennis kan være noe for meg? Time will show. 

Sånn.. Nå er i hvert fall min lille time med aktivitet overstått og ikke minst dokumentert, og jeg kan gå videre med denne fredagskvelden som består av gode venner og en flaske vin. I dag skal det danses.. Sånn for å lade litt opp til 17.mai, hehe. 

Hva står på planen i kveld, hotties?

LOVE YA!

Annonse