Annonse

EN FØRSTE GANG FOR ALT…

Helloooo!

Nå har jeg rukket å komme meg hjem fra generalprøve, lage vegansk nachos, dusje, føne håret, spise, OG få ut et nytt blogginnlegg til dere, i løpet av 45 minutter. Hvis ikke det er sjukt bra jobbet, så vet ikke jeg, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er lettere andpusten.

I kveld er det nemlig duket for Gullrutens Fagpris, og jeg skal altså dele ut en pris sammen med selveste Petter Pilgaard og Audun Sørseth, haha. Dette er helt nytt for meg, så nå gjelder det å huske manus, og gjøre en god figur på scenen.

Hele prisutdelingen vises på TV2 onsdag 11. mai, så da får dere se med egne øyne, hvordan dette går.

IMG_5709

IMG_5704

IMG_5705

Jeg må svinge meg rundt her, og hive på meg finstasen… Finstas, faktisk… Og jeg som ikke har noe som kan karakteriseres som finstas!? Jeg finner vel noe bakerst i garderoben, haha.

NYYYYYT kvelden, fine mennesker. Wish me luck!

Klem i fleng

Annonse