Annonse

EN FØRSTE GANG FOR ALT

//Prøvekjøring i samarbeid med Skoda 

Hehehehe!

Det er en første gang for alt, er det ikke? Og i dag var det første gang for meg å leke kjørelærer. Haha, snakk om å føle seg gammel. Jaggu ikke hver dag du liksom skal lære fra deg trafikkregler og sånn til andre, og i dag var det altså på tide å plassere Dennis bak rattet. Han har jo ikke lappen da han aldri har hatt behovet for den, men nå hadde det vært fint for begge to om han også kunne ta seg av litt kjøring til og fra.

Øvelseskjøringen foregikk i en splitter ny Skoda Fabia som vi fikk låne for anledningen, da vi fikk tilbudet om å bli med i trekningen om å få sponset lappen i Skoda sin fantastiske konkurranse. Det hadde jo vært helt konge å vinne hele sertifikatet, for koster ikke dette en formue nå til dags? Det var svindyrt for 10 år siden da jeg tok lappen, og da regner jeg med at prisene ikke akkurat har gått ned siden den gang. Nå får vi bare krysse fingrene, og ønsker noen av dere å delta i samme konkurranse er det ikke vanskeligere enn å bestille prøvekjøring av Skoda Fabia HER. GØY!

Sjekk den lille raceren da!? Så forbanna stilig. Tøff liten knallrød type som var kjempemorsom å kjøre, og jeg kjenner at jeg blir litt trist i hjertet mitt over å skulle levere den tilbake allerede i morgen. Nye biler er så gøy å kjøre, men jeg vet ikke helt om Dennis delte samme oppfatning som meg, hehe! Ikke på grunn av bilen, men på grunnlag av det faktum at jeg tydeligvis er verdens dårligste kjørelærer. Jeg?? Halloo? Dårlig kjørelærer? 

På et tidspunkt der ble han så sur på meg og den sinnsykt irriterende bergenserdialekten som bare, «nå må du huske å sette foten på clutchen og bremsen samtidig, og så må du gire, og så må du fjerne foten sakte fra bremsen mens du begynner å gasse, og så gasser du forsiktig mens du fjerner foten fra clutchen, og så må du finne en balanse for å ikke kubbe bilen, skjønner du??? Neeeeeei nå kubbet du bilen! Okei vi prøver igjen, KOMANIGJEN DENNIIIIIIS YOU CAN DO IT«. Phuuu.. Satan så irriterende!

Jeg forstår at jeg ikke er den beste personen man kan ha ved siden av seg når man skal øvelseskjøre, så nå får vi se om vi må overlate øvingen til noen andre, haha!

Paradise Sweat HER // Graphic Chill Out Pant HER // iPhone Cover (coming soon)

Selvom vi var litt redusert etter gårsdagen var dette en herlig søndagsaktivitet å holde på med en liten stund, sånn frem til jeg skulle begynne å lære bort girskifing og rygging. Da var ikke stemningen så altfor god etter altfor mye skravling fra min side, så da sa vi oss fornøyd med kjøretimen mens vi bestilte en gigantisk pizza fra Pizza Panchetta som gikk ned på høygir da vi kom hjem.

Nå gjenstår bare fastelavensbollene, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk søndagskveld. Måtte den være fylt opp av god stemnig og mange boller med krem og syltetøy, og kanskje litt smågodt. Smågodt hører liksom søndagen til. Yummy!

Klem i fleng ♥

Annonse